Soffiine

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5
Seuraavat > Loppuun >>
 • Ihokeliakia ja verikoe, onko oikea tutkimus 10.12.2012 00:56

  Kettu, minulle tuli mieleen että mitä jos vaivasi onkin psoriaasi? Siinäkin nousee rakkuloita ainakin toisille, esim. käsiin mutta myös vaikka jalkapohjiin ja iho menee aika kurjaan kuntoon. Varsinkin kova stressi aloittaa ihottuman välittömästi.

  Olet ilmeisesti pystynyt syömään vehnää ainakin jonkin verran, muttet aivan suoraan kykene liittämään sitä rakkuloiden syntyyn? Luultavasti ihokeliakia-tilanteessa kokisit lisäksi välittömästi vehnänpölyssä jotain normaalia ikävämpiä kutinoita, vaikka vehnäjauhojen hajunkin vastenmielisenä, tai kasvoilla tuntuisi olevan aivan kuin likakerros siitä vehnäpölystä?

  Vehnän syömisen rajoittaminen tai poisjättäminen sopii kyllä joka sortin allergiselle hyvin, joten siitä kannattaa lähteä liikkeelle -jos lääkäri vain antaa siihen nyt luvan.

  Olet juuri nyt ikävässä vaiheessa. Ole sinnikäs. Saat vielä mielenrauhan kun pystyt hoitamaan itseäsi oikein.

 • Ruskeakastike 28.11.2012 01:23

  Hei! Täällä eräs joka vannoo Farinan Täysjyväleipäjauhoseoksen nimeen, kun tekee jauhelihakastiketta. Laitan 2-3 rkl jauhoseosta 1.5-2 dl kylmään veteen ja sekoitan hyvin, ei ole koskaan paakkuuntunut näillä jauhoilla. Lisään suurustusnesteen lirutellen kiehuvaan veteen, jonka olen kaatanut kypsän jauhelihan päälle ja sekoittelen nopeaan tahtiin. Annan kuplia hiljalleen ja jauhojen kypsyä, sitten lisään sopivan määrän jotain maustettua tomaattikastiketta joukkoon. Suolaa ja mausteita tietysti niin kuin hyvältä tuntuu.

1 2 3 4 5
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Tuotteita
  3 tuotetta

  Keskustelu
  42 viestiä, 3 aloitusta

  Kommentit
  55 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.11.2012 00:01

©2020 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,047s