Tallulah - Keskusteluviestit

Keskusteluviestit

< Alkuun | < Edelliset1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraavat > | Loppuun >
Keliakiaako??
26.11.2014 14:18
glutfree kirjoitti:
Joten vaikka keliakiaa ei olisi, voi silti olla gluteenittomalla ruokavaliolla, vaikka mm.nimim. honda on asaiasta jokseenkin eri mieltä.

Ei honda käsittääkseni ole tuosta eri mieltä, vaan siitä että gluteeniton ruokavalio aloitetaan ennen keliakiatutkimuksia. Sitä ei pitäisi tehdä. Näin ainakin mun mielestä tuossa edellisessä hondan viestissä sanotaan.
Supersekavat gluteeniton-merkinnät
26.11.2014 14:15
Kananmunamassa ja soijarouhe kypsä ovat gluteenittomia noiden tekstien mukaan. Sinällään noita merkintöjä on turha pistää useaan kohtaan, yksinkertaisempaa olisi olla lopussa ne merkinnät muutenkin eikä tekstin keskellä.
Synttärilahja keliaatikolle
6.10.2014 08:31
1. Opettele että oikea sana on keliaakikko, ei keliaatikko.

2. Osta leipäkone vain jos tyttöystäväsi pitää leipomisesta ja tiedät hänen pitävän leipäkoneesta. Jos vähänkään epäilet, jätä väliin. Äläkä ainakaan osta niitä paahtopusseja.

3. Vinkkinä kaikille miehille; ellette ole TÄYSIN varmoja että tyttöystävänne/vaimolle haluaa juuri sen kodinkoneen lahjaksi, älkää IKINÄ ostako hänelle kodinkonetta lahjaksi!
Kodinkoneita saadaan lahjaksi äidiltä, ei poikaystävältä.
Tuore diagnoosi, mitä saan/en saa syödä?
4.9.2014 08:51
En ole minkään merkkisissä missään kaupassa nähnyt pakastevihanneksissa olevan gluteenia. Kysyin tuota siksi kun olen monesti nähnyt väitettävän että nimenomaan Lidlissä myytävissä pakastevihanneksissa on gluteenia. Lopomin sanoi ostaneensa gluteenia sisältävän, siksi kysyin että mikä se oikein on!
Tuore diagnoosi, mitä saan/en saa syödä?
3.9.2014 13:12
Missä Lidlissä myytävissä pakastevihanneksissa on gluteenia? Viimeksi kun kävin Lidlissä, selasin kaikkien vihannespussien tuoteselosteet eikä yhdessäkään ollut gluteenia.
VAROITUS: Ingman Creamy -jäätelössä vehnää
2.7.2014 12:56
Onneksi tuon jäätelön nimessä tosiaan on tuo keksi, minkä ansiosta en edes lukisi ainesosia.
Eväät pitkälle matkalle?
2.7.2014 12:54
Kiitos Minni tuosta vinkistä, alankin etsiä noita patukoita! Mieluiten tietysti kevyttä evästä koska tulee oltua paikallaan pitkiä aikoja.
Keliaakikko tulee kylään
30.6.2014 16:47
En usko että niin paljoa gluteenia voi grillistä tarttua, etenkin jos kyseessä oli vain grillikastikkeessa ollut vehnäjauho.
Eväät pitkälle matkalle?
30.6.2014 16:45
Mulla on edessä pitkä matka, ehkä parikin vuorokautta, ei jääkaappia tai mitään muutakaan kylmätilaa käytettävissä. Mitä evästä ottaisin mukaan? Proteiinipatukat menee lämpimässä ihan mössöksi, ainakin ne mitä itse olen ostanut. Eikä se saisi olla mitään helposti murenevaakaan, kuitenkin pitää pystyä syömään tien päällä (eli ei lämmitettävää). Omat ideat on aika vähissä.
Keliakialääkkeen tutkimuksessa edistytty
16.6.2014 14:54
Enkö mä nyt vain tajua... Tuon jutun otsikon mukaan kyseessä olisi lääke limakalvovaurioiden EHKÄISYYN. Jutun mukaan taas kyse on niistä keliaakikoista, joilla pelkkä gluteeniton ruokavalio ei auta vaan tarvitsevat lääkkeen siihen lisäksi. Eihän se ole ehkäisyä vaan hoitoa? Tuossa jutussakin puhutaan keliakian hoitomuodoista. Onko muidenkin mielestä tuo otsikko huono? Tai sitten mä olen taas oma pilk.nus. itseni
< Alkuun | < Edelliset1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraavat > | Loppuun >

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Hae käyttäjistä

LisätiedotUusi Eduskunta

Katso listaus, ketkä kansanedustajat lupasivat tukea ruokavaliokorvauksen korottamista. Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin.