ponipimu

Keskusteluviestit

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 • Ikäviä tilanteita 13.12.2011 16:53

  olipas hyvät kekkerit ja tarjoilut, ainoastaan lanttulaatikko ja se kuuluisa piparijälkkäri ei minulle sopinut ja henkilökunta opasti hyvin ennen ruokailun alkua. ihan hyvä asia että ravintolapäällikkö tms. kertoo ihan aluksi mitä on tarjolla ja mikä on gluttia ja että mitkä kaikki oli laktoositonta.

  tuli kyllä syötyä paljon, mätiä ja smetanaa, graavilohta ja kinkkua. nam.

 • Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa 13.12.2011 16:48

  kääk, ehkä olemme menossa messukeskuksen holiday inniin keväällä yöksi, siis minä äiti-keliaakikko ja tytär-keliaakikko.

  voi kökkö jos tarjoilu on yksi sämpylä! mitenkähän hotellin ravintolassa onnistuu illalla ruokailu? onko kellään kokemuksia enempää, nimittäin vaikuttaa suuresti tämä ruokailu kun ollaan menossa lomalle! halutaan syödä hyvin!

 • pyydän vastausta 13.12.2011 16:42

  rainbow ja kaikki halvat ranskalaiset yleensä sisältävät, joten ei muuta kuin lukemaan tuoteselosteet hyvin tarkkaan.

  ja jos ei suoraan vehnäjauhoja sisällä niin vehnätärkkelystä jota ei ole rankattu gluteenittomaksi.

 • Ei virallinen keliakia 10.12.2011 00:35

  onko se siltä lääkäriltä kuinka paljon pois jos kirjoittaisi sen keliakiadiagnoosin, lapsestahan kyse joten voisi lääkärikin hieman miettiä.

  miten teillä mampu koulussa, päivähoidossa? erikoisruokavaliostahan pitää olla lääkärin lappu.

  js sitte siihen ihanaan vesiripuliin, kovin tuttu aihe. minulla se parani kortisonilla joka tosin määrättiin nenäpolyyppien hoitoon, mutta auttoi kokonaisvaltaisesti. välillä menee kuurin jälkeenkin ihan kuralle, ja pönttössä kirjaimellisesti kelluu salaatinlehtiä, mutta käytännössä kortisoni oli se joka ruokavalion ohella paransi suolistoni.

 • Ikäviä tilanteita 8.12.2011 16:26

  toinen tarina on viimevuoden pikkujouluista jossa kaikki toimi muuten hyvin, oli gluteenitonta jouluruokaa, paitsi se jälkkäri joka olisi muuten ollut gluteenitonta jäädykettä mutta joku innovaatio oli koristellut sen pipareilla.

  jäätelöä tarjoilija olisi tuonut minulle mutta en halunnut, otin lasin viiniä ja lisää juustoja

  mielenkiinnolla odotan lauantaita, mitä on tarjolla.

 • Ikäviä tilanteita 8.12.2011 16:22

  maanantaina 5.12. oli paikallisessa sivuapteekissa glögi ja pipari/joulutorttutarjoilu.

  apteekkari itse oli paikalla ja kun aamuyhdeksältä olin lääkkeitä hekemassa, oli siellä jo muutama ihminen istumassa glögimuki kourassa, minullekkin sitte apteekkari tarjosi glögiä ja torttua mutta totesin siihen että otan pelkkää glögiä kiitos kun olen keliaakikko. korvat punaisena apteekkari kaatoi glögin joka oli todella kuumaa, ja häipyi takahuoneeseen.

  toivottavasti lähti kauppaan hakemaan semperin pipareita!

  tovin istuin kuuma glögi käsissä ja lähdin sitten pois. mummut vilkuilivat minua kuin spitaalista..

 • Gluteenitonta naisten joulumessuilla 4.12.2011 00:11

  voi kun täällä landellakin joku laittaisi myyjäisiin gluteenittoman pöydän. yhtään ei huvita lähtee mihinkään myyjäisiin kun ei siellä ole meille mitään.

  ja ärsyttää aivan satasella kaikki jouluruokailumainokset, mennä nyt syömään jouluateriaa ravintolaan kun tarjolla on kuorrutettua kinkkua, kotikaljaa ja joululimppua, laatikot tärvelty tavis-korppujauhoilla. joo ja italiansalaattia kans tarjolla, eipä sitäkään korvatti gluteenittomalla versiolla. ja täysi hinta pitäisi maksaa siitä että voi syödä perunaa ja graavilohta, vihersalaattia ja riisipuuroa. voi kökkö sentään.

 • Ciabatta tarjouksessa 24.11.2011 01:00

  Kokkolan minimanissa, 99 senttiä paketti jossa neljä ciabatta-sämpylää. Päiväys 1.12.2011 ja 8.12.2011.

  meni muutama paketti pakkaseen ja yksi pkt syötiin heti illalla.

 • kookosjauhoa ? 24.11.2011 00:58

  Kokkolan halpa-hallissa oli gluteenittomien tuotteiden hyllyssä kookosjauhoa, aivan uusi tuttavuus minulle. Oli vähän kiire mutta selasin pikaisesti tuoteselostetta ja täysin gluteenitonta oli ja aika kuitupitoista, ja ohjeessa suositeltiin korvaamaan osa jauhoista tällä kookosjauholla. Valmistajaa en nyt muista, ja kilohinta oli jotain 9e.

  onko joku kokeillut?

 • Fazerin moka 10.11.2011 16:44

  laitappa vielä postia fazerille ja pyydä gluteenittomat joulukarkit itsellesi! olet ne kyllä ansainnut!

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  1 vinkki

  Keskustelu
  239 viestiä, 22 aloitusta

  Kommentit
  15 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  29.5.2009 00:37

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,041s