Semperin uutuustuotteita testattavaksi keväällä 2021

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Semper ja Glu.fi tarjoavat jälleen Glu.fin käyttäjille mahdollisuuden testata Semperin uutuustuotteita.

Kauppoihin juuri ilmestyneet uutuustuotteet pitävät sisällään neljä erilaista herkkua: Semper Gluteeniton Vohveli- ja lettujauhe, Semper Gluteeniton Kauraleipä, Semper Gluteeniton Siemennäkkileipä seesami & chia ja Semper Gluteeniton Siemennäkkileipä tattari & auringonkukansiemen.

Testattavat tuotteet sisältävät gluteenitonta kauraa, gluteenitonta vehnätärkkelystä ja jäämiä sinapista sekä seesaminsiemenistä eli testaajien tulee voida syödä kaikkia näitä.

Homma toimii seuraavasti

  1. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy!
  2. Klikkaa alla olevaa ilmoittautumislinkkiä ja täytä lomake; kerro miksi juuri sinä olisit hyvä uutuustuotteiden testaaja ja anna yhteystietosi.
  3. Semper valitsee 15 testaajaa ja toimittaa runsaat tuotepaketit postitse.
  4. Testaaja maistelee tuotteita ja kommentoi niitä Glu.fin Tuotteet-sivulla 11.7.2021 mennessä.

Runsas tuotepaketti toimitetaan testaajalle maksutta. Ainoa mihin testaaja sitoutuu, on tuotteiden noutaminen postista, testaaminen ja kommentointi omalla nimimerkillään Glu.fissä. Yhteystietoja käytetään ainoastaan tuotepaketin postittamiseen. Helppoa ja herkullista!

Ilmoittautuminen on päättynyt ja valituille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse. Kiitokset kaikille osallistuneille!

Testaajaksi voi ilmoittautua 23.-31.5.2021 välisenä aikana. Semper valitsee 15 testaajaa, joille toimitetaan tuotepakkaus ja tarkemmat ohjeet. Tuotepakkaukset toimitetaan vain suomalaisiin postiosoitteisiin. Testaajaksi osallistuminen on maksutonta. Ainoa mihin testaaja sitoutuu, on tuotteiden noutaminen postista, testaaminen ja kommentointi omalla nimimerkillään Glu.fi:ssä.

Testauksen aikataulu

Arvioitavat tuotteet

Alla olevan listan kautta pääset suoraan tuotteisiin, jotka kaikki jokaisen testaajan tulee arvioida. Anna tuotteille kommentin lisäksi arvosana asteikolla 1-5 tähteä. Katso tähditysohjeet.

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida ja tähdittää tuotteita.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Lisätiedot

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,026s