Bezgluten Kokoski bezglutenowe ciastka kokosowe/ gluteenittomat kookoskeksit, 165 g

Luontaisesti gluteeniton

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Bezgluten Kokoski bezglutenowe ciastka kokosowe/ gluteenittomat kookoskeksit, 165 g

Voimakkaan makuisia ja edullisia arkikeksejä. Rakenne on valitettavasti heikko eli keksit murenevat helposti. Pakkauksessa on yllättävän paljon keksejä.

Pakkauksessa on mainittu englanniksi tuotteen olevan vehnätön ja laktoositon. Lisäksi pakkauksessa on sama tieto symbolien avulla. Pakkauksessa on suomenkielinen tuoteseloste tarrana, mutta ei lainkaan ruotsinkielistä tuoteselostetta. Allergiainfoa ei ole suomeksi tai ruotsiksi. Tuoteselosteessa on kaikilla kielillä ammoniakki, mutta tällä tarkoitettaneen jotain muuta (ehkä ammoniumkloridia).

Sisältö
Maissitärkkelys, kovetettu ja kovettamaton kasvirasva, riisijauho, perunatärkkelys, sokeri, tärkkelyssiirappi, dekstroosi, ravintokuitu, sakeuttamisaine (guarkumi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), kookoshiutale (3 %), liivate, kananmunan keltuiainen, nostatusaineet (ammoniakki ja ruokasooda), suola, happamuudensäätöaine (E575), aromit.

Ravintosisältö
100 grammaa sisältää: energiaa: 517 kcal/ 2 166 kJ, proteiinia: 2,44 g, hiilihydraatteja: 71,4 g, rasvaa: 24,6 g.

Allergiainfo
Gluteeniton, vehnätön, laktoositon.

 • Valmistaja
  Bezgluten
 • Kotisivu
  Avaa kotisivu
 • Hinta
  2,55 euroa.
 • Ostopaikka
  Celi Oy, Turku, Suomi.
 • Anna arvio tuotteelle

  Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä tuote ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Kommentit (1)

 • hemu 22.10.2011 22:45

  Kokeneena kotileipurina arvelen, että mainittu ammoniakki tarkoittaa hirvensarvensuolaa. Se on nostatusaine, jota tarvitaan monissa perinteisissä pikkuleivissä.Ainetta löytyy apteekista. Kyseinen tuote tuoksuu voimakkaasti ammoniakilta, se siis lienee enimmäkseen ammoniakkia.

Kommentoi

Muita saman valmistajan tuotteita

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Tuotteeseen liittyvät kuvat

Tuotteeseen ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

 • Lisääjä
  LG1982 
 • Lisätty
  15.10.2011 09:28

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,036s