Amarantti

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
 • Andesa 1 message08/14/2009 1:55 PM

  Luultavasti olette jo kuulleetkin tästä, mutta kerron silti.
  Amarantti on kasvi, jonka alkuperämaa on etelä-amerikka ja sitä kasvatetaan ravintopitoisten siementen takia. Ajattelin sen tuoda esiin täällä, koska se on gluteenittomaan ruokavalioon sopiva.

  Tarkempaa tietoa:
  http://www.andesa.fi/inka-gourmet-amarantti/

 • carietta 72 messages11/05/2009 6:49 PM

  Mihin olette käyttäneet muuten amaranttia? Itse olen vasta puuroa opetellut tekemään ja siitähän tulee ihan hyvää, kunhan muistaa tarpeeksi kauan keittää

 • Ad

 • Nuutti 56 messages11/05/2009 6:53 PM

  En ookkaan ennen kuullut tämmöisestä kasvista. Eli siitä pystyy valmistamaan puuroa? Missä myydään? Olis mielenkiintoista kokeilla. Taas yksi uusi lisä ruokavalioon.

 • Suviih  629 messages11/05/2009 9:01 PM

  Olen käyttänyt niitä amarantin siemeniä leipiin ja sämpylöihin lisukkeena. Löysin näitä K-supermarketista, joten varmaan isot marketitkin myyvät. Luontaistuotekaupoista näitä on myös saatavana.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Amarantti 35 messages11/06/2009 8:08 AM

  Niin: toinen saman tyyppinen kasvi, jonka siemenosat osat sopivia syötäväksi on quinoa(kvinoa suom. ) Et.Amerikasta sekin. Aika hyvän makuinen, vähän hirssiä muistuttaa.....
  Saa ainakin Ruohonjuuresta. Saagoa en ole vielä kokeillut. Sopii keliaakikoille. Imeisesti et.Amerikasta sekin.

 • sarikka 12 messages01/26/2010 8:06 PM

  Sain Amaranttia Perulaiselta ystävältä. Hän suositteli esim. leivittämään pihvin siinä, eli paneeraamaan. Myös jugurtin kera. Paketin kyljessä on osoite josta löytyy reseptejä http://www.andesa.fi ja nettiosoite josta tuotetta voi tiedustella andesa@andesa.fi (Lohjalla) sieltä saa myös mm. ihanaa perulaista kahvia, ja Matkamessuilta löysin heidän kojultaan hyviä gluteenittomia keksejä.

 • Supersonic 5 messages09/26/2010 9:57 AM

  Myydäänkö amaranttia myös hiutaleena? Minulla on amaranttipuuron ohje ja siinä mainitaan hiutaleista. Kaupassa olen kuitenkin nähnyt vain suurimoita. Lisäksi löysin amarantti POP tuotteen (paahdettua amaranttia).

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2023 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s