norppa 59 messages – 05/25/2009 10:29 PM
Olen näköjään pudonnut hieman kärryiltä, kun en tiennyt tällaisesta gluteeniton-sanan kanssa kikkailusta.
Pulla kirjoitti:
kitta 9 messages – 05/28/2009 8:55 PM
kroppa sen verran herkkä että vain luontaisesti gluteenitonta minulle eli jatkossa kauppaan suurennuslasin kera vai? ja kiitos vaan päättäjille tosi paljon siitä että sotkette tavisten päät kahta pahemmin. juuri kun me gf:t ollaan saatu taottua niiden päähän että mitä tässä saa laittaa suuhunsa ja mitä ei.
Ira 57 messages – 06/10/2009 6:27 PM
higga kirjoitti:
Ira 57 messages – 06/10/2009 6:36 PM
voisko keliakialiitto tehdän tuon Suviih:N ehdottaman listan..se näyttäis olevan todella tarpeen. niin ja nehän saa palkkaa liitosta ne tyypit jotka siellä on....eikös se ole heidän työtä auttaa keliaakikkoja? Mikaela ota yhteyttä liittoon ja kysy. mä suorastaan järkytyin kuin luin nämä kirjoitukset täällä. pitää oikeen vetää syvään henkee , että rauhottuu...
Kotileipuri 3 messages – 05/19/2011 11:03 PM
En usko, että tämän termimuutoksen myötä luontaisesti gluteenittomat perustuotteet muuttuvat - esim. jauhot. Tattari pysyy puhtaana tattarina ja maissi maissina. Eli ei tarvii alkaa pienviljelijäksi saadakseen "peruselintarvikkeita".
Termien muutos voi tosin ajaa siihen, ettei luontaisesti gluteenitonta ruokavaliota noudattavat henkilöt löydä juurikaan sopivia valmistuoteita. Optimistina oletan, että jo olemassa olevat leipomot alkavat valmistamaan luontaisesti gluteenittomia tuotteita - tai sitten pitää alkaa leipoa itse. Tai sitten tässä on mulle se kotileipomon sauma
Jezu Admin – 01/03/2012 11:07 AM
Tämä asetus astui siis voimaan viime sunnuntaina 1.1.2012.Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.