Helsingin Myllyltä gluteenittomia kaurauutuuksia

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Jezu  Admin01/21/2016 12:10 AM

    Helsingin Mylly tuo helmikuussa markkinoille uusia kohtuuhintaisia gluteenittomia kauratuotteita (kaikissa kilohinta alle 5 euroa). Tiedote kertoo seuraavaa:

    UUTUUDET Myllärin Iso Kaurahiutale, Kauralese ja Kaurajauho:

    Gluteenittomia uutuuksia kotimaisesta kaurasta

    Gluteenitonta, kotimaista ja täysjyvää – valmistettuna lähellä viljellystä suomalaisesta puhdaskaurasta. Myllärin uudet gluteenittomat kauratuotteet, Kauralese, Iso Kaurahiutale ja Kaurajauho, ovat loistavia valintoja niin terveellisyyden kuin maun puolesta. Runsaskuituiset, monikäyttöiset puhdaskauratuotteet sopivat niin ruoanlaittoon kuin leivontaan.

    Myllärin uutuustuotteet valmistetaan Helsingin Myllyn Vaasan tehtaalla, jonka uusi kauralinja mahdollistaa gluteenittomien tuotteiden valmistuksen. Lähellä tuotettu puhdaskaura jalostetaan ympäristöystävällisesti, 100 % ilman fossiilisia polttoaineita.

    Terveellistä, monipuolista ja herkullista

    Gluteeniton puhdaskaura sopii gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle. Keliaakikkojen ohella yhä useampi terveystietoinen kuluttaja valitsee gluteenittomia tuotteita hyvän olon vuoksi.

    Täysjyväkaura on paitsi hyvä energianlähde, sisältää se myös runsaasti kuitua, proteiinia sekä useita vitamiineja ja kivennäisaineita. Lisäksi kaurassa on liukoista beetaglukaania, joka auttaa alentamaan kolesterolia. Gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle uutuudet tuovatkin kaivatun kuitulisän: Myllärin gluteenittomien kauratuotteiden kuitupitoisuus on jopa 11–14 %. Myllärin gluteeniton kauralese ja iso kaurahiutale ovat sydänmerkkituotteita.

    – Kaurahiutaleista ja -leseistä syntyy samettinen, vatsaa hellivä puuro. Niitä voi käyttää myös suolaiseen ja makeaan leivontaan, kuten kaurakekseihin tai vaikkapa pizzapohjaan. Gluteeniton kauralese on erinomainen kuitulisä jogurttiin tai smoothieen. Kaurajauhot sopivat muun muassa gluteenittomien piirakkapohjien tai kauravohveleiden valmistukseen, luettelee Helsingin Myllyn tuotepäällikkö Laura Matilainen.

    Myllärin gluteeniton kauralese on ainutlaatuinen uutuus Suomen markkinoilla. Kaikki Myllärin gluteenittomat kauratuotteet ovat kotimaisia, koko perheen kukkarolle sopivia. Tuotteet löytyvät hyvin varusteltujen ruokakauppojen hyllyillä helmikuun alusta alkaen.

    Myllärin gluteenittomat kauratuotteet

    Myllärin Gluteeniton Kauralese 500 g
    kuluttajahintasuositus n. 1,95 e/pussi, 4,88 e/kg

    Myllärin Gluteeniton Kaurajauho 500 g
    kuluttajahintasuositus n. 1,95 e/pussi, 4,88 e/kg

    Myllärin Gluteeniton Iso Kaurahiutale 400 g
    kuluttajahintasuositus n. 1,89 e/pussi, 4,73 e/kg

    Tiedotteen mukana tuli myös seuraavat reseptit (onnistunee myös muilla kauratuotteilla):

    Pehmeä kauralesepuuro (gluteeniton)
    Myllärin rapeat kaurakeksit (gluteeniton)
    Myllärin maukas kuningatarpiirakka (gluteeniton)

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,056s