taigis 101 messages – 11/11/2011 12:27 PM
msl 1 message – 11/25/2011 10:04 AM
Olin Thaimaassa 2 vuotta sitten ja kyselin Singha-oluesta. Oppaat ja muutkin väittivät, että se on tehty maissista eikä ohrasta. Join sitä sitten matkan aikana (2vko) melko usein. Ei tullut mitään oireita, vaikka nyt huomasin, että se onkin tehty ohramaltaasta.
Kysyisin samalla Floradix-vitamiinimehuvalmisteesta. Se sisältää juolavehnää ja vehnänalkiouutetta. Saako sitä käyttää?
Tallulah 476 messages – 11/25/2011 10:19 AM
Tiedän olevani pilkunn*****a, mutta en vain voi olla puuttumatta kun tuo ärsyttää mua aina niin paljon. Se on Thaimaahan, ei Thaimaaseen.
Aasiassa yleisesti käytetään vähän vehnää, mutta jos olette menossa turistirysään, länsimaiset ruoka-aineet ovat löytäneet myös sinne. Syökää siis aasialaisissa ravintoloissa niin varmasti löytyy ruokaa sullekin vaikka kuinka paljon!
annakristiina 27 messages – 11/25/2011 11:51 AM
msl kirjoitti:
Jezu Admin – 11/25/2011 2:09 PM
msl kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
motusalem 85 messages – 03/23/2013 6:15 PM
Ruotsissa kun joku vuosi sitten mittailtiin noiden oluiden gluteenipitoisuuksia, niin Singhan 5%:n sisälsi selvästi vähiten (17mg/l) gluteenia keskiolutvahvuisissa oluissa. Saisi suomessa yliviivatun vehnäntähkän kylkeensä
oranki 35 messages – 03/28/2013 10:55 AM
Täällä muuten uudet ruotsalaisten tulokset: http://www.slv.se/sv/grupp3/Pressrum/Nyheter/Pressmeddelanden/Paskmuster-okej-aven-for-glutenintoleranta/
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.