Mustikkakukkoa?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • ponipimu 239 messages09/01/2009 1:24 AM

    miten onnistuisi mustikkakukon teko gluteenittomana? murotaikinalla saisi jonkinlaisen version, mutta miten siitä tekisi sellaisen tumman "rukiisen" oloisen? tattarista en hirveästi tykkää, olisko jotain muuta vaihtoehtoa?

    onko kukaan yrittänyt koskaan? tyydynkö ruoheisempaan murotaikinaan suosiolla?

  • Herkuttelija 15 messages09/01/2009 4:25 PM

    Onnistuu hyvin! Ainakin äitini tekemänä En tiedä reseptiä tarkalleen, mutta hän korvasi ruisjauhot sekä hienolla tattarijauholla että luon.glut. jauhojen seoksella, ja tuli hyvää! Mielestäni tattari ei maistunut "liikaa" (tosin tykkään tattarista).

  • sm08 11 messages09/01/2009 9:08 PM

    Kyllä gluteeniton mustikkakukko onnistui hyvin laitoin tattarijauhoja ja riisijauhoa taputtelin foliovuoan pohjalle ja reunoille taikinaa sitten mustikat ja vähän perunajauhoa ja taikina kuori päälle ja hyvää tuli ja vaniljakastikkeen kanssa maistui hyvältä!

  • Viveka 127 messages09/02/2009 8:35 PM

    Oih!
    Kun saisi vielä reseptin, niin alakaisin kokeilemaan. Saisko vaikka Herkuttelija äidiltään toimivan reseptin jakoon tuonne vinkkeihin?

    ~ Gluten-free personality since 2004 ~

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s