Rollfoods-tuotteet

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
 • MrsBucket 92 messages05/11/2010 2:04 PM

  Olin taas tänään sairaalassa epiduraalipiikillä, joita saan kolmen sarjoissa noin puolen vuoden välein.
  Toimenpiteen jälkeen tarjotaan kahvia lisukkeineen ja tällä kertaa oli mukana tosi hyvän makuinen vaniljakierre -pulla. Se olisi selosteen mukaan pitänyt lämmittää, mutta hoitaja ei ollut sitä huomannut. Silti maistui hyvälle itsekseen juuri sulaneenakin. Leivät sen sijaan olivat kuin Moilasen tiiliskivisiivuja, enkä tiedä olivatko samasta firmasta kuin pulla vaiko muualta.
  Kysymys kuuluu: Onko kukaan tutustunut kyseisen Rollfoods:in tuotteisiin ja mistä kaupoista niitä mahdollisesti löytyisi. Yritän liittää tähän linkin kyseisen tuottajan sivustoon, mutta en tiedä onnistuuko:
  http://www.rollfoods.fi/erityis.php

 • porajata 460 messages05/11/2010 2:48 PM

  http://www.rollfoods.fi/gluteenittomat.php?id=74

  noita olen lounaalla syönyt jo 4 v tuossa Amican ruokalassa

  eivät mielestäni ole lainkaan huonoja kun vielä saa eri päivinä eri laatua

 • Suviih  629 messages05/11/2010 3:41 PM

  Rollfoodin tuotteet kuuluvat ainakin tällä hetkellä pelkästään suurkeittiöiden/yritysten valikoimiin, eikä niitä ole myynnissä tavallisissa kaupoissa.
  Entisellä työpaikallani (kahvila) oli Rollfoodin tuotteita tarjolla gluteenittomana vaihtoehtona. Tulivat lajitelmina, joista löytyi vaniljapullaa, kanelipullaa, munkkirinkilää tai sitten vaihtoehtoisesti suklaamuffinsseja ja vaaleita muffinsseja (olikohan aprikoosi tai sitruuna...) ja pullaa. Siellä tulivat tuotteet tutuiksi ja ovat kyllä hyviä. Leipälajitelmia oli myös saatavana, mutta niille ei meillä ollut menekkiä. Amican ruokalassa ja joillakin ABC-asemilla on ollut tarjolla Rollfoodsin leipiä ja ovat ihan hyviä varsinkin lämpöisenä.

  Luulen muuten että Rolls-hampurilaisketjun gluteenittomat hampurilaiset tehdään tuohon Rollsfoodin vaaleaan sämpylään, ainakin näyttää samalle.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2023 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,007s