Rolls -hampurilaiset

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
 • MrsBucket 92 messages05/12/2010 9:25 AM

  Innostuin ottamaan selvää matkustelua ajatellen Rolls -myyntipisteistä ja niiden tarjonnasta. Heidän nettisivuiltaan löytyi luettelot ravintoloistaan lääneittäin. Menu -osastossa oli lueteltu erilaiset hampurilaiset oikein kuvien kera.
  Lähetin vielä palautteena kyselyn, löytyykö tuotteita myös gluteenittomina ja sain seuraavan vastauksen:

  Rolls-ravintoloista löytyy gluteenittomia tuotteita, haluamme taata makuelämyksiä myös erityisruokavaliota noudattaville. Ranskalaisemme ovat gluteenittomia, myös seuraavat hampurilaiset voidaan valmistaa gluteenittomina:
  tavallinen hampurilainen,
  juustohampurilainen,
  tuplajuustohampurilainen,
  kasvishampurilainen,
  pekonihampurilainen ja
  kanahampurilainen (gluteenittomaan kanahampurilaiseen käytetään paneroidun pihvin sijasta kanafileetä)

  Itselleni nämä tiedot olivat hyödyllisiä, tietääpähän etukäteen mistä mennä kyselemään evästä matkan varrella. Niinpä jaan tiedot teidän kanssanne. Laitan loppuun vielä linkin Rolls sivuille:
  http://www.rolls.fi/ravintolat.php

 • Suviih  629 messages05/12/2010 10:11 AM

  Rollsit ovat siitä kivoja paikkoja, että niissä gluteeniton hampurilainen tehdään erilaiseen sämpylään kuin mäkkäreissä ja heseissä. Mukava saada välillä myös sämpylän osalta erilainen hampurilainen ja ainakin omalla kohdallani tuo Rollsin käyttämä sämpylä on ollut pehmeämpi kuin muiden hampurilaispaikkojen.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Ad

 • Tallulah 476 messages05/12/2010 10:59 AM

  Kasvishampurilainenkin! Sitä kun ei Hesessä eikä Mäkkärissä saa gluteenittomana! Siksi en ole syönyt piiiiiiiiiitkään aikaan hampurilaista muuten kuin itse tehden. Ihan tuon vuoksi pitää joskus mennä Rollsiin! Vielä kalahampurilainen puuttuu gluteenittomana... ahne kun on

 • oranki 35 messages05/12/2010 9:23 PM

  Kasvishampurilainen, mahtavaa! Harmi kun nuo kaikki Rollsit on vähän 'syrjässä'.

 • Vaula 141 messages05/12/2010 11:17 PM

  Huippua että kasvishampurilaisenkin saa edes jostain gluteenittomana! Täytyy ehdottomasti käydä testaamassa. Kävin aikoinaan Rollsin sivuilla ja muistaakseni tuolloin sieltä pystyi näkemään kaikkien tuotteiden ravintosisällön - miksiköhän tuota ominaisuutta ei ole enää..?

  muoks: Tuolla "Gluteenittomat hampurilaiset" -ketjussa olikin Jezun postaama Rollsin ravintoarvo-taulukko. Täytyy tietenkin ottaa huomioon, että joidenkin tuotteiden sisältö on saattanut muuttua.

 • Simriina 2 messages05/13/2010 12:57 PM

  Itse työskentelin 1,5 vuotta Rollsissa (Kauhajooella) ja meillä tehtiin myös jättikerrosta ja muitakin suurempia hampurilaisia gluteenittomina - silloin käytimme vain kaksi sämpylää yhteen hampurilaiseen. Rollseissakin on siis eroja, aina kannattaa kysyä, mitä kaikkia hampurilaisia tekevät gluteenittomina .

 • Jezu  Admin05/14/2010 11:59 PM

  Tässä linkki tuohon Gluteenittomat hampurilaiset -ketjuun.

  Pitäisi kyllä itsekin testata Rollsin burgerit, kun heillä sattuu olemaan ravinteli aivan työpaikan kupeessa ja jopa seinän menusta löytyy tieto gluteenittomasta burgerista.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s