Isabella 42 messages – 03/25/2014 12:34 PM
Thaimaalaisissa ja kiinalaisissa ravintoloissa usein käytetty osterikastike sisältää vehnäjauhoa. Ei siis suurusteena vaan siinä kastikeanesteessä. En tiedä sitten, onko se samankaltainen kuin soijakastikkeen vehnä, että valmistusprosessissa gluteiinia häviäisi? Joka tapauksessa olen saanut oireita ko. kastikkeesta.
Rupert 74 messages – 03/25/2014 5:31 PM
Mitä nyt tuossa nopeasti netistä katsoi, niin vastaan tuli vain osterikastikkeita, joissa ei ollut vehnää ollenkaan ja osterikastikkeita, joissa vehnä oli osterikastikkeen valmistusaineena mainitun soijakastikkeen valmistusaineena. Eli nopean otannan perusteella pitäisi olla turvallista syödä, mutta varmaan voi olla poikkeuksiakin, jossa on vehnää oireita aiheuttavassakin muodossa. Tosin ei nyt varmaan kovin suuri ihme olisi, jos osterikastike muutenkin aiheuttaisi oireita.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.