Edullista gluteenitonta !

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • Sussu 97 viestejä18.8.2009 21:45

    Nyt on taas kehuttava jo toiseen kertaan Kuopiossa Savon ammatti- ja aikuisopistossa kahvila Aromia, Presidentinkadulla. Käykää hyvät ihmiset, jos vain olette kulmilla, ostamassa sieltä gluteenittomia valmisruokia tai leivonnaisia. Löytyy kaikenlaista, suolaista ja makeaa. Pakkasesta löytyy ainakin aina jotain, jos tuoreet on loppu. Eikä hinnat ole pilvissä. Selkeästi merkitty gluteeniton ja mitä sisältävät. Suosittelen!

  • Kari 364 viestejä18.8.2009 22:52

    Kuopiossa poikkesimme torin kauppahallissa. Sieltä vaimo bomgasi kovastikin ostoskassin pohjalle. Pari tuntia tais mennä höpötellessä ja ostellessa. Maistiaisia tuntuivat tuputtavan vähän joka kioskilla - hyvää

    Olin tänään läheisen ala-asteen siis koulu tapahtumassa. Thaimaalainen rouva tarjoili riisikääröja, vihannesta ja jauhelihaa, kaikki gluteenitonta. Oli hyvä lounas.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s