Gluteeniton ruokailu Mallorcalla?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Susa 61 viestejä3.6.2011 15:45

  Hei, onko kenelläkään tietoa tai kokemuksia Mallorcalta, miten onnistuu keliaakikon ruokailu turvallisesti ravintoloissa tai hotelleissa? Esim. Palma Novassa, Palmassa, Alcudiassa tai Santa Ponsassa? Hotelli- tai ravintolavinkkejä? Muita erityishuomioita?

 • JohannaU 1 viesti12.6.2011 14:34

  Minulla on kokemuksia Alcudiasta, tosin 4 vuoden takaa. Alcudia Garden -hotellin yhteydessä olevassa pizzeria-Trattoria Giardinossa oli ainakin silloin erillinen ruokalista keliaakikoille. Sain myös vastapaistettua gluteenitonta patonkia, kun muut söivät leipätikkuja. Ruoka oli erinomaista, samoin palvelu. Myös itse hotelli mainostaa olevansa perillä gluteenittomuudesta, mutta siitä en osaa sanoa mitään, koska olimme toisessa hotellissa.

  Vähän matkan päässä Giardinosta on Piero Rossi, paikallisten suosima italialainen ravintola, joka tosin on hieman syrjässä. Sieltä sai ainakin gluteenitonta pastaa erilaisilla kastikkeilla.

  Vanhassa kaupungissa kävimme syömässä kahdessa ravintolassa. Sa Plaça -nimisessä ravintolassa ainakin liha ja kala olivat gluteenittomia. Koska perunoiden gluteenittomuudesta ei ollut takeita, sain niiden tilalle ison kasan salaattia. Ca'n Costa -nimisessä ravintolassa oli todella ystävällinen henkilökunta, joka tuntui olevan perillä gluteenittomasta ruoasta. Jos haluaa maistaa paikallisia ruokia, suosittelen lämpimästi.

  Alcudiassa on myös muita gluteenitonta ruokaa tarjoavia ravintoloita, joita emme ehtineet testata tai joita ei vielä silloin ollut, esimerkiksi Genestar, L'arca d'en Peter, Satyricón ja Mirador de la Victoria. Suosittelen myös menemään huoneistohotelliin, jos tykkää tehdä itse ruokaa. Esim. Eroski-kaupoissa on edullista ruokaa ja jopa jogurtteihin ja juustoihin merkitty gluteenittomuus.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,015s