Keliakia ja koliikki

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • milla 412 viestejä28.4.2009 05:17

  Tuli tuossa yksi päivä mieleen kun kerrois yhdelle henkilölle , että mulla oli syntyessä 3 kuukauden koliikki. No tämä henkilö sitten tokaisi että sullahan oli jo sitten silloin "mahaongelma " Niin sitten siinä pähkittiin että onkohan tuolla koliikilla ja sitten keliakialla mitään yhteistä ? Onko muilla keliaakikoilla kuinka paljon esiintyynyt vauvana koliikkia ?

  Saattaa olla ettei ole mitään yhteistä noilla vaivoilla mutta kunhan mietittiin

 • Velona 7 viestejä28.4.2009 08:28

  Tuskin noilla mitään tutkittua yhteyttä on, mutta aika hauska saattuma, että kuopukseni, jolla todettiin keliakia vuoden iässä itki mahavaivojansa kaikki illat ensimmäiset kolme kuukautta! Ihan koliikin kriteerejä nuo itkut ei täyttäneet, mutta selkeästi maha oli kipeä. Varsinainen koliikkihan on aika harvinainen, esiintyy n. yhdellä sadasta vastasyntyneestä.

 • Mainos

 • Suviih  629 viestejä28.4.2009 18:33

  Voihan se olla, että joskus se, mitä luullaan koliikiksi, onkin keliakiasta johtuvaa vatsakipua. Itselläni ainakin joskus ennen kun keliakia todettiin saattoi vatsakivut olla todella kovat, joten miksei vauvallakin.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • milla 412 viestejä29.4.2009 05:26

  niinpä. itselläkin oli niitä vatsakipuja tässä vuosien aikana. Mutta sitä vaan kuvitteli että kaikilla on joskus maha kipeä, eikä siitä sitten numeroa tehnyt. Nyt osaa yhdistää vasta vatsaongelmast ja keliakian.
  Sillon saatto olla töissäkin sellasta kipua ettei töitä pystynyt kunnolla tekemään. Mutta meni aina sitten ohi .

 • higga 209 viestejä29.4.2009 08:53

  Mä en tota koliikkijuttua allekirjottas. Meidän pojalla todettiin 1v- keliakia, joten meillä se on vaivannut luultavasti vauvasta asti. Poika oli vauvana kiltii kuin mikä, minkään sorttisia koliikkihuutoja ei oo koskaan ollut.

 • milla 412 viestejä29.4.2009 16:13

  Ei niillä varmaan olekaan mitään yhteistä, kunhan tuli pähkäiltyä

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,015s