Leijonat

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä17.5.2011 15:29

  Huhhu, olipahan melkoinen meno torilla. Kannatti kyllä käydä haistelemassa tunnelmaa ja sitten katsoa telkkarista mitä siellä oikeasti tapahtui

  Tähän loppuun vielä Pasi Nurmisen ilmaveivi:

  Pasi Nurmisen Ilmaveivi (Mertaranta edit).avi

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • jori-o 84 viestejä17.5.2011 20:44

  Katsoin ottelua Pargassa yhdessä tavernassa. Kuva tuli Sport1 kanavalta ja ääni Radio Suomesta. Katsojia oli kait nelisenkymmentä joista kuusi ruotsalaista. Matsin loputtua Ruotsalaiset olivat häipyneet vähin äänin veks.
  Veikkasin muuten edellisenä päivänä tulokseksi 7-2 Suomelle. Että osasinkin noin pieleen.

 • Mainos

 • Jezu  Ylläpitäjä18.5.2011 15:13

  Mitäs mieltä te olette tuosta Leijonien juopottelukeskustelusta? Onko homma sankareilla mennyt hieman överiksi?

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Tallulah 476 viestejä18.5.2011 16:05

  Mun mielestä muutamalla meni överiksi. Aivan sama paljonko juovat yökerhossa jne, mutta lavalla olisin toivonut vähän fiksumpaa käytöstä joiltakin. Ehdottomasti pitää kuitenkin muistaa että suurin osa piti homman täysin hanskassa, ei koko Leijonajoukkuetta voi leimata muutaman örveltämisen vuoksi. He ovat kuitenkin sankareita, lasten idoleita, ja antoivat mun mielestä vääränlaista mallia. Esimerkkinä vaikka Granlund, joka on noussut ykkösidoliksi; bussin lavalla veti kaljaa. Käsittämättömintä mun mielestä on kuitenkin se miten heitä puolustellaan! Joukkue itsekin selittelee eikä näe mitään vikaa kenenkään pelaajan käytöksessä, ottaisivat vastuun ja sanoisivat sorry, meni vähän överiksi. Ja julkisessa keskustelussa monen mielestä siinä ei ollut mitään vikaa, antaa mennä vaan kun kerran voittivat. Itse peräänkuulutan, kuten aina, tilannetajua. Ja se joillakin petti, ja pettää edelleen kun eivät ota vastuuta.

  Ei kukaan heiltä juhlimista varmastikaan halua kieltää, mutta onko oikeasti ihan ok että miljoonayleisön edessä ei pysytä edes tolpillaan? Ja jos maailmanmestaruudesta saa toimia noin, miksi sitten vaikka Minna Kaupin tuuletukset Vuoden urheilija-gaalassa tyrmättiin julkisuudessa ihan täysin? Entä jos Laura Lepistö olisi täyskännissä örissyt haastatteluissa? Veikkaan että puolustelijat olisivat aika vähissä. Miksi miesjääkiekkoilijoille sallitaan tuo mutta muille ei?

 • Jezu  Ylläpitäjä17.5.2012 21:42

  Tämän illan pelin jälkeen tämän keskustelun voi taas nostaa Huikea jännitysnäytelmä jälleen kerran.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • KatjaRa 51 viestejä18.5.2012 11:08

  Eilinen matsi oli todellakin jännittävä! Loppuun asti jaksettiin kuitenkin kannustaa ja tulihan se voitto sieltä. Saas nähdä miten viikonloppuna käy.

  Oikotie matkan mutkistaa.

 • marke 71 viestejä18.5.2012 22:35

  Voitto Venäjästä on täysin mahdollinen. Pikkuisen säälittää ruåttalaiset. Oj då!

 • Mainos

 • milla 412 viestejä19.5.2012 12:16

  KYllä se poika jää kotiin

 • KatjaRa 51 viestejä20.5.2012 18:25

  Aijai, pronssi jäi vaan haaveeksi. Kova takaa-ajo kuitenkin kolmannessa erässä. Ja kyllä se niin oli, että Leijonien maalit oli taidolla tehty, tsekkien maaleissa oli paljon tuuria.

  Oikotie matkan mutkistaa.

 • Jezu  Ylläpitäjä20.5.2012 18:27

  Entisen työkaverini sanoin:

  "Hienompaa se onkin kun voittaa kultaa Tukholmassa!"

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,019s