Leipäjuusto...

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Jezu  Admin12/23/2008 12:18 AM

    ...tai juustoleipä, ihan miten vaan.

    Olinpa tuossa eräässä ravintolassa syömässä kylmäsavuporosalaattia, jossa oli myös leipäjuustoa. Kokemus oli mielenkiintoinen, kun maistoin tummaksi paahdettua juustoa - maku oli aivan kuin olisi "tavallisia" lettuja syönyt.

    Samantien sitten tarjoilija paikalle ja kysyin, ettei pintaan ole levitetty venhäjauhoja tai muuta vastaavaa ennen paistamista. Ystävällinen tarjoilija kävi keittiöstä kysymässä ja kuulemma juusto on käytetty vain juuri pestyllä parilalla.

    Maku oli kuitenkin niin kummallinen, että kaavin päällyset pois ja söin pelkät juustopalat. Mitään oireita ei jälkikäteen tullut.

    Onko teillä ollut samanlaisia kokemuksia? Oletteko maistaneet rasvassa tiristettyä juustoleipää? Kuuluuko sen maistua letuille?

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Jontsa 67 messages12/23/2008 2:07 AM

    Jaa-a, enpä ole ajatellutkaan asiaa, mutta saattaa se tosiaan maistua vähän lettumaiselle Olen usein lämmittänyt leipäjuustoa mikrossa ja laittanut päälle lakkahilloa, on meinaan älyttömän hyvää.

  • motusalem 85 messages12/30/2008 6:28 PM

    Olen paistanut joskus leipäjuustoa ja sen pinta kyllä todellakin "leivittyy" paistaessa..sulaa ja jäähtyessään kovettuu. Veikkaan Jezu että tuosta on kysymys.

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2025 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,008s