marielli 14 viestejä – 30.7.2012 14:15
2 dl tattarirouhetta
1 dl sokerijuurukaskuitua
1 L Kiehuvaa vetta
Mittaa nämä aineet kulhoon ja anna olla ainakin pari tuntia niin, että lähes kaikki neste on imeytynyt rouheeseen ja kuituun.
Lisää joukkoon 1 L kädenlämpöistä vettä,
1 paketti tuorehiivaa
pussillinen Jyttejauhoja
2dl perunakuitua
puol dl öljyä
3 dl juustorastetta
ripaus suolaa
Sekoita kaikki aineet keskenään, mutta ei tarvii vaivata. Lisää jauhoja jos jää liian löysäksi, taikina saa olla kyllä aikas löysää. Siitä ei tarvitse saada pyöritettyä sämpylöitä vaan muovikauhalla nostellaan kökköjä pellille.
Anna taikinan kohota liinan alla. Kun taikina on kohonnut nostele kauhalla pellille kökköjä ja paista 225 asteessa noin 20 min
Ohjeen olen saanut kokilta ja sämpylöistä tulee loistavia!
Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.