Luontaisesti gluteeniton leipäohje!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
  • marielli 14 viestejä30.7.2012 14:15

    2 dl tattarirouhetta
    1 dl sokerijuurukaskuitua
    1 L Kiehuvaa vetta
    Mittaa nämä aineet kulhoon ja anna olla ainakin pari tuntia niin, että lähes kaikki neste on imeytynyt rouheeseen ja kuituun.

    Lisää joukkoon 1 L kädenlämpöistä vettä,
    1 paketti tuorehiivaa
    pussillinen Jyttejauhoja
    2dl perunakuitua
    puol dl öljyä
    3 dl juustorastetta
    ripaus suolaa

    Sekoita kaikki aineet keskenään, mutta ei tarvii vaivata. Lisää jauhoja jos jää liian löysäksi, taikina saa olla kyllä aikas löysää. Siitä ei tarvitse saada pyöritettyä sämpylöitä vaan muovikauhalla nostellaan kökköjä pellille.
    Anna taikinan kohota liinan alla. Kun taikina on kohonnut nostele kauhalla pellille kökköjä ja paista 225 asteessa noin 20 min
    Ohjeen olen saanut kokilta ja sämpylöistä tulee loistavia!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2025 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s