Marimint?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä13.8.2009 13:16

  Onko teillä tietoa onko Marimintit eli "siniset Mariannet" gluteenittomia? Yritin etsiä niitä Fazerin sivuilta, mutta en löytänyt mitään infoa ko. tuotteesta. Myös Googlaamalla tietoa löytyy tosi niukasti ja ihmiset pohtivat onko niiden valmistus lopetettu.

  Ainakin Huviretki-ravintoloissa niitä jaetaan vielä laskun yhteydessä jälkiruoaksi.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • tuittuli 9 viestejä13.8.2009 14:07

  Tuo tieto löytyy www.fazermakeiset.fi sivuilta.Tuotetiedoissa sitä ei vielä ole.Tavallinen Marianne löytyy merkillä erittäin vähägluteeninen (100mg/kg)

  5.8.2009
  Syksyn makeat Fazer-uutuudet
  Syksyn myötä ja Mariannen 60-vuotispäivän kunniaksi Marianne Toffee palaa kauppoihin merkkipäivää juhlistamaan. Lue myös lisää muista upeista uutuuksistamme.

  Sinivalkoraidallinen Marianne-pussi palaa kuluttajien toiveesta
  Marianne saapui markkinoille jo 60 vuotta sitten. Mariannessa yhdistyy venäläinen konvehtiperinne ja ranskalainen maku ja sen loivat karamellimestarit Aimo Martikainen ja Antti Österman. Sinivalkoraidallinen Marianne, joka aikoinaan tunnettiin nimellä Marimint, löysi tiensä suomalaisten sydämiin 1970-luvulla.

  Nyt mintun ja toffeen makuinen sinivalkoraidallinen Marianne (220 g) lanseerataan rajoitetuksi ajaksi Mariannen merkkipäivää juhlistamaan. Sininen Marianne on yksi Fazerin kysytyimpiä tuotteita, joita toivotaan uudelleen kaupan hyllylle. Sinistä Mariannea on saatavana kaupoista syyskuusta ensi vuoden huhtikuuhun

 • Suviih  629 viestejä13.8.2009 20:24

  Ovatko ne niitä samoja joita on esimerkiksi laivoilla myytävissä Marianne-bokseissa (joissa on punaisia, oransseja ja sinisiä marianneja)?
  Ainakaan niiden boksien tuoteselosteissa ei ollut vehnää missään muodossa ja turvallisin mielin söin kyseisiä karkkeja (eikä oireita tullut).

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Jezu  Ylläpitäjä26.9.2009 15:19

  Nyt noita sinisiä pussukoita on alkanut näkyä kaupoissa. Nam

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s