RonaldBerg 1 message – 10/20/2021 12:46 PM
Mielestäni kyse on markkinoinnista ja kysynnästä...
Herää kysymys - voiko suola peittää huonolaatuisen tuotteen ?
Rupert 74 messages – 01/16/2015 2:37 PM
Selittyiskö sillä, että todennäköisesti Sallinen rahtaa Suomeen kalliilla työvoimalla pakattavaksi ja tunnetulla tuotemerkillä leimattavaksi vuodessa vähemmän pähkinöitä kuin Keski-Euroopan tai Kaukoidän nimettömissä pähkinäpaahtimoissa menee linjaston läpi päivässä. Vähän sama juttu, kuin, että belgialaisissa pakasteranskalaissa peseminen, kuoriminen, pilkkominen, öljyminen, pakastaminen ja pussittaminen sekä Suomeen rahtaaminen ei näy kilohinnassa mitenkään kotimaiseen laarissa myytävään multaiseen perunaan verrattuna. Voihan lisäksi olla, että tuollaiseen rasvattuun ja suolattuun tavaraan oli kyse sitten pähkinöistä tai perunoista kelpaa B-luokan raaka-ainekin, mutta kukaan ei ostaisi käsittelemättömiä B-luokan pähkinöitä tai perunoita.
Jezu Admin – 01/15/2015 10:15 PM
Nykyään tulee varsin usein mussutettua pähkinöitä, mutta se asia jaksaa kummastuttaa, miksi suolapähkinät ovat huomattavasti edullisempia kuin suolaamattomat? Tässä hyvä esimerkki halvimmista Prisman cashew-pähkinöistä:Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.