S-ryhmä vai Kesko?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • Nonna 13 viestejä1.11.2009 18:49

  Oletteko havainneet eroja eri ketjujen liikkeissä? Olen itse tehnyt havainnon, että Kesko ei oikein jaksa panostaa erikoisruokavalioihin. Vastaavasti S-ryhmän liikeissä valikoima on laajempaa ja sijoitettu niin, että tuotteet on helpompi löytää. Harmi sinänsä, koska olen tottunut asioimaan K-Supermarketissa ja lähimpään S-ryhmän liikkeeseen on enemmän matkaa. Lähikauppaan olen sanonut tuotetoiveita, mutta niitä ei toistaiseksi ole huomioitu. Taidan tässä vähitellen siis siirtyä S-ryhmän kaupan asiakkaaksi.

 • Toukokisu 31 viestejä1.11.2009 19:44

  Juu olen kyllä saman huomannut. Meidän lähi K-supermarketissa on aika onnettomat valikoimat. Jos haluaa jotain muutakin kuin perus Semperin jauhoja pitää hakea Prismasta.

 • Mainos

 • KattiMatikka 271 viestejä1.11.2009 21:19

  Itse taas suosin citymarkettia. Olen tutustunut paremmin viiden eri citymarketin valikoimaan (kahdessa eri kaupungissa) ja niistä kahdessa on ollut gluteenittomille oma hylly ja kolmannessa schärin tuotteet oli omassa hyllyssä

  Puolestaan yhdessäkään s-ryhmän kaupassa en ole nähnyt gluteenittomille omaa hyllyä ja valikoiman puolestakaan en erityisemmin ole löytänyt s-ryhmän kaupoista mitään erikoisempaa.

  Mutta tosiaan nyt puhun akselilla Citymarket/Prisma, niin cittari voittaa prisman. Jos puhutaan akselilla S-market/K-supermarket, niin mielestäni ovat tasoissa.

  Mutta näissä asioissa näyttää olevan ihan hirmuisesti eroja kauppojen ja paikkakuntien suhteen!!!!

  Osasta kauppoja saa tuoretta gluteenitonta (toimituspäivät pari kertaa viikossa) ja osasta ei.

 • Jezu  Ylläpitäjä1.11.2009 22:54

  Vaihtelee todella paljon. Itselläni on erittäin positiivisia kokemuksia Keskon putiikeista. Tässä jotain vinkkejä Glu.fi:n Vinkit-osastolta:

  K-Citymarket Kolmisoppi
  K-Citymarket Vantaa Jumbo
  K-Market Kamppi
  K-Supermarket Jättijako

  Käsittääkseni Keskon kauppiaiden on helpompi ottaa valkoimaansa erikoisempia tuotteita kuin S-ketjulaisten, joiden tuotevalikoimaa säädellään ylhäältä tarkemmin.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Viveka 127 viestejä1.11.2009 23:29

  Samaa mieltä Jezun kanssa. Vaihtelee todella paljon. Meidän paikallisessa S-marketissa olen toivonut jotain tuotetta valikoimaan, niin tuntuu aika nihkeeltä saada niitä sinne. Yleensä vastataan, että ei kuulu valikoimaan, eikä voida ottaa. Sunnuntain kaura-porkkanasämpylöitä yritin saada sinne, mutta ei ole vielä kahdessa kuukaudessa ilmestynyt. Hintalappu on kyllä tullut pakastehyllyn reunaan...

  ~ Gluten-free personality since 2004 ~

 • Kari 364 viestejä1.11.2009 23:47

  K-ryhmällä ainakin kala- ja lihatiski toimii =hinta-laatusuhde, ja gluteenitonta. Meillä saa viinin samalla oven avaamalla. Siis 2 eri liikettä, mutta silleen samassa

  Olin tänään läheisen ala-asteen siis koulu tapahtumassa. Thaimaalainen rouva tarjoili riisikääröja, vihannesta ja jauhelihaa, kaikki gluteenitonta. Oli hyvä lounas.

 • higga 209 viestejä2.11.2009 10:53

  Kesko on parempi. Tuotevalikoima ja toiveet usein toteutetaan! Oon saanut todella hyvää palvelua

  S-ryhmän kanssa olen tapellut kauan, mutta kun ei kuulu valikoimaan niin ei edes ole halua parantaa erikoisruokavalioiden tuotetarjontaa. Perus makkaraa ja maitoa on, ei muuta.

  Se miinus koko jutussa on, että ne tuotteet jotka löytyy s-kaupasta on siellä reilusti halvempia

 • Mainos

 • Suviih  629 viestejä2.11.2009 14:09

  Tämä kyllä vaihtelee todella paljon paikkakunnittain. Aiemmalla paikkakunnalla S-marketista ei varmasti saanut mitään muuta kuin juuri ja juuri ne perustuotteet ja K-kaupan valikoima oli suurempi. Nykyisellä paikkakunnalla tilanne on päinvastainen omien lähikauppojeni suhteen.
  Isojen markettien suhteen olen oikeastaan tyytyväinen molempien valikoimiin, Prismalla tosin on vähemmän sellaisia harvinaisempia/erikoisempia tuotteita, mutta perusvalikoima on todella kattava ja koska hinnat ovat edullisemmat, sieltä tehdään pääasialliset ostokset S-marketin lisäksi (tosin sitten välillä haen jotain erikoisempia gluteenittomia cittarista ohikulkiessani).

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Reetta  719 viestejä2.11.2009 21:15

  Omalla paikkakunnallani K-kauppa on tosi pieni ja valikoima suorastaan onneton. Yhden hyllyn päässä on noin puoli metriä leveä hyllykkö ja siitä vajaa kaksi hyllyä on gluteenittomille. Pakastekaapista ainoo, mitä löytyy, on gluteenittomat Pirkka-pullat. Cittari on sitten ihan erikseen, mutta sinne tulee harvemmin lähdettyä.

  S-Marketeista lähempänä oleva, pienempi, on valikoimiltaan parempi kuin keskustan isompi S-Market. Oiskohan lähikaupan tilausvastaavalla joku suhde keliakiaan ?

 • higga 209 viestejä2.11.2009 21:19

  ^eipä se myymäläpäällikön keliakia ainakaan meidän s-kaupassa vaikuttanut, päinvastoin valikoima vain kapeni Nyt on vähän parannusta havaittavissa kun se lähti n. vuosi sitten ja tuli tilalle "terve" nainen

 • Jontsa 67 viestejä8.11.2009 00:45

  Hämeenlinnan Prisma on ihan loistava gluteenittomien leipien ja pullien valikoimaltaan. Taannoin laitoin heille sähköpostia, jossa pyysin valikoimaan Vuohelan herkkupuodin perunapiirakoita, ja pian sainkin heiltä vastauksen jossa kerrottiin heidän tilaavan niitä, ja oli oikein laitettu päivämääräkin milloin piirakoita on saatavilla. Lisäksi lupasivat kasvattaa makeiden gluteenittomien tuotteiden valikoimaansa. Kävin sitten perjantaina ostamassa perunapiirakoita, ja hyllyyn oli ilmestynyt myös Vuohelan voisilmäpullia, joten niitäkin oli pakko kokeilla Ja oli muuten todella hyviä pullia, suosittelen. Leipähyllyn reunaan oli jo ilmestynyt hintalappu gluteenittomista joulutortuista, eli niitä odotellessa

  Ainakin täällä Hämeenlinnassa leipä/pullaosaston vertailussa Prisma voittaa Citymarketin ihan 6-0.

 • Jossu 22 viestejä8.11.2009 22:34

  Mä tykkään lähi Prisman selkeistä merkinnöistä eli gluteenittomat bongaa helpommin. Mutta toi lähikauppa K-marketti on kyllä mielestäni yllättävän hyvin varusteltu. Nyt oon vasta huomannut miten paljon oikeestaan glu-tuotteita on tarjolla, kun niitä itse etsii...
  Pirkka tuotteet on ainakin hinnaltaan myös gluteenittomina hieman edullisempia

 • Mainos

 • higga 209 viestejä9.11.2009 14:53

  Jontsa kirjoitti:
  Hämeenlinnan Prisma on ihan loistava gluteenittomien leipien ja pullien valikoimaltaan. Taannoin laitoin heille sähköpostia, jossa pyysin valikoimaan Vuohelan herkkupuodin perunapiirakoita, ja pian sainkin heiltä vastauksen jossa kerrottiin heidän tilaavan niitä, ja oli oikein laitettu päivämääräkin milloin piirakoita on saatavilla. Lisäksi lupasivat kasvattaa makeiden gluteenittomien tuotteiden valikoimaansa. Kävin sitten perjantaina ostamassa perunapiirakoita, ja hyllyyn oli ilmestynyt myös Vuohelan voisilmäpullia, joten niitäkin oli pakko kokeilla Ja oli muuten todella hyviä pullia, suosittelen. Leipähyllyn reunaan oli jo ilmestynyt hintalappu gluteenittomista joulutortuista, eli niitä odotellessa

  Ainakin täällä Hämeenlinnassa leipä/pullaosaston vertailussa Prisma voittaa Citymarketin ihan 6-0.

  Juu kerran Hämeenlinnan prismassa poikenneena voisin sanoo et on suomen paras! Ne tuorehyllyt!!! Olis voinut ostaa kärryn täyteen... siis todella mahtava valikoima, tuollaisia kauppoja enemmän!!

 • Kalmia 48 viestejä11.11.2009 18:39

  Pitääkin vissiin katsastaa tuo Hämeenlinnan Prisman tuorehylly, ei ole sattunut silmään (yleensä ostan aina vain jauhoja ja teen kaiken itse).

  Viime viikolla kävin vilkaisemassa keksihyllyä, ja ihan ihmetyin miten paljon siellä oli valikoimaa!!

  Ainoa miinus Prismalle siitä, ettei gluteenittomat tuotteet voi olla omalla hyllyosastollaan niinkuin citymarketissa.

 • Carsu 43 viestejä24.11.2009 09:23

  Mä käyn siellä Jumbon Prismassa, hyvät valikoimat niillä, ja gluteenittomat pakasteet on omassa paikassa, erillään muista pakasteista vaikka ei tarttis. Lisäks niillä on oma hylly tuore/esipaistetuille ja sitte vielä siinä vieressä kylmätuotteet. Meinasin ostaa niitä joulutorttuja viimeks kun käytiin, mutta hinta oli 6,45!!!! APUA! JOULUTORTUISTA! Ärsyttää etenkin kun sitä tavallista torttutaikinaa saa 0,99 ja hilloa 0,69. Ja niistä saa pellillisen vs noi 4 tai 5.. Mutta kai tähänkin pitää vain tottua..

 • Jontsa 67 viestejä6.12.2009 00:08

  Kävin viikolla Prisman yhteydessä olevassa Presso-kahvilassa ja söin gluteenittoman kana-paninon, ja oli meinaan mahdottoman hyvää! Se oli samaan tyyliin paistettu leipä kuin normaali-panineissa, ja täytekin oli varmaan samaa tai ainakin saman tyylistä. Leipä oli ihanan rapsakka päältä ja pehmyt sisältä, mikä on harvinaista gluteenittomille leiville. Seuraavalla kauppakäynnillä pitää maistaa kinkku-panino

 • ponipimu 239 viestejä6.12.2009 00:34

  meillä prisma vie voiton, jo ihan siksi kun keskitetään kaikki ostokset sinne, saadaan bonus ja maksutapaetu. iso perhe säästää siten vuodessa melkoisen summan joka on paljon kun ruokaan menee rahaa suuret summat.

  jotakin tuotteita ostetaan satunnaisesti keskolta, ehkä eniten pirkka suklaariisikakkuja, ne on tosi hyviä.

  minimanista ostetaan sunnuntai-jauhot, s-ryhmällä jauhot maksaa 4,25e ja minimanin 3,45. lisäksi minimanissa on gluteenittomia tuotteita usein tarjouksessa, nytkin semperin linguine-pasta 2,05 paketti kun ovh yli 4e.

  vuohelan tuoretuotteita on meidän prismassa mutta en niitä osta, ovat kalliita, leivon itse. semperin ja frian pakasteleipää ostetaan yleensä jos valmiita ostellaan.

 • Mainos

 • Suviih  629 viestejä6.12.2009 14:18

  Jontsa kirjoitti:
  Kävin viikolla Prisman yhteydessä olevassa Presso-kahvilassa ja söin gluteenittoman kana-paninon, ja oli meinaan mahdottoman hyvää! Se oli samaan tyyliin paistettu leipä kuin normaali-panineissa, ja täytekin oli varmaan samaa tai ainakin saman tyylistä. Leipä oli ihanan rapsakka päältä ja pehmyt sisältä, mikä on harvinaista gluteenittomille leiville. Seuraavalla kauppakäynnillä pitää maistaa kinkku-panino

  Vau, en ole koskaan törmännyt paikkaan josta saisi gluteenittomia paniinineita. Minkä kaupungin Prisma oli kyseessä?
  Googlettamalla muuten löysin tiedon, että Salossa Salon Tori kaffesta saa myös gluteenittomia panineita

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • LG1982  164 viestejä6.12.2009 15:52

  Hintojen puolesta ehdottomasti S-ketju. Keskolla muutamissa kaupoissa erittäin hyvät valikoimat, mut hinnat korkeat. Cittarit sen sijaan ainakin Helsingissä tarjonnaltaan lähi-Alepa tai -Siwa tasoa ja Prismoja ei järkevien etäisyyksien päässä käytännössä lainkaan. Parhaiten gluttituotteita löytää supermarket- ja market-kokoluokan kaupoista.

 • Tallulah 476 viestejä6.12.2009 16:50

  Suviih, ainakin Lahden Prisman kahvilassa saa noita gluteenittomia panineita, samoin erilaisia pasteijoita.

 • helsbe 27 viestejä6.12.2009 22:50

  Myös Lahden Sokoksen kahvilassa, onkohan se sitten Presso, On myös noita panineja ja muutakin gluteenitonta hyvät valikoimat Paninit on kyllä hyviä, varsinkin se kana.

 • Tallulah 476 viestejä7.12.2009 08:59

  ^On, noi on Pressoja kumpikin. Ruokalajit on usein myös gluteenittomia ja ne on hyvin merkitty, sama juttu laktoosin kohdalla.

 • Mainos

 • Jontsa 67 viestejä7.12.2009 22:05

  Suviih, tämä panini (tai panino, kuten se oli gluteenittomien tuotteiden hinnastoon kirjoitettu) oli Hämeenlinnan Pressossa.

 • evita 62 viestejä8.12.2009 14:40

  Hämeenlinnan Prisman Presso kahvion gluteenittomat tuotteet tulee Asikkalasta Kanavan leipomosta.Niitä on useampaa makeaa ja suolaista tuotetta.Toivottavasti useampikin kahvio myisi niitä,koska tuntuivat olevan maukkaita.Kyseisessä Pressossa sulattivat paninon ensin mikrossa ja sen jälkeen paperilla suojattuna leipä grillissä.

 • maippi 26 viestejä9.12.2009 22:49

  Ikaalisissa S-marketissa on valitettavasti vuodesta toiseen lähes sama valikoima. K-kauppa sen sijaan on yllättänyt positiivisesti. Siellä on kaikki gluteenittomat tuotteet samassa pisteessä. Harmi sinänsä, sillä S-kauppa on kotiamme lähinnä oleva ja muuten perheemme "vakikauppa". Olen joskus maininnut asiasta, mutta vastaus oli, että ketju määrää mitä tuotteita on myynnissä.

<< Alkuun < Edelliset
1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,034s