Kalmia 48 viestejä – 3.11.2008 18:42
Teek62 1 viesti – 4.11.2008 01:37
Kalmia kirjoitti:
Jezu Ylläpitäjä – 4.11.2008 11:09
Kalmia kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Kalmia 48 viestejä – 17.12.2008 20:21
Voin suositella Moilasen Tropicanaa kelle tahansa. Maksaa n. 4,40e, ja on ihan sika hyväämilla 412 viestejä – 18.12.2008 06:13
Kotipizzasta saa kuulemma gluteenitonta Itse en ole kokeillut.
Jezu Ylläpitäjä – 18.12.2008 11:05
milla kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
milla 412 viestejä – 18.12.2008 16:07
Toi se onkin noissa tilaus pizzoissa ym ruoissa ravintoloissa. Riski on aina olemassa, että on TÄYSIN puhdasta.
Jezu Ylläpitäjä – 18.12.2008 21:33
milla kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
hankris 15 viestejä – 24.12.2008 22:09
Heipä hei!
Eikö kukaan käy Rossossa, jossa on aivan mielettömän hyvät pizzat!
Aikaisemmin sai myös kaurapohjalla, mutta nyt on ainakin Salossa ollut vain yhtä pohjaa ja voin sanoa, että onpa hyvää!
motusalem 85 viestejä – 30.12.2008 18:32
Nyt kun Gluteenitonta pitsaa saa Kotipizzastakin, niin pari faktaa pohjasta pelokkaille. Ne on pakasteita yksittäisvuuissa muovikalvoon pakattuina....niitä ei todellakaan pyöritetä piserioissa....eikä muuten Rossossakaan. Että sanoisin, että huoletta voi pitserian gluteenitonta pitsaa syödä.
Huomioikaa muuten Pitsan oikea suomenkielinen kirjoitusasu...ei pizza vaan pitsa.
Jezu Ylläpitäjä – 1.1.2009 21:16
motusalem kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
marielli 14 viestejä – 4.1.2009 12:20
Moilasta myös syönyt ja hyvää on
Jezu Ylläpitäjä – 10.2.2009 13:06
Tässä erään bloggaajan kokemus Kotipizzan gluteenittoman version tilaamisesta:Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Pulla 267 viestejä – 10.2.2009 17:05
Raivostutti blogin kohta, jossa sanottiin, ettei keliaakikon omassa keittössä noudateta samanlaista tarkkuutta (sori, en osaa lainata). Mikseiköhän? Minä ainakin noudatan. Viestiä pitserioihin ym. pitäisi nimenomaan laittaa siitä, että olisivat tarkempia kuin edes kirjoittaa tuollaista.Jezu Ylläpitäjä – 10.2.2009 17:16
Pulla kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Pulla 267 viestejä – 10.2.2009 19:53
Minä kanssa vähän väliä pesen käsiäni ja otan uuden astian, jos vähänkin epäilen, että alkuperäisessä on joitain hiukkasia.Ninsku 30 viestejä – 2.4.2009 13:57
Kotipizzaan luontaisesti gluteenittomat pohjat tulevat moilaselta.
Rossosta saa enään vain yhtä pohjaa eli luontaisesti gluteenitonta. Kauraydinjauhoista tehdyn pohjan ne on poistanut kuulemma siksi, että ne meni henkilökunnalta monesti sekaisin. Tälläisen vastauksen sain kun kyselin siitä pohjasta, kun lapseni ei saa syödä kuin sitä kauraa ja se oli ainut ilo kun pääsi ravintolaan syömään.
Jezu Ylläpitäjä – 7.4.2009 01:15
Ninsku kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Angervo 19 viestejä – 7.4.2009 07:56
hankris kirjoitti:
glenni 58 viestejä – 7.4.2009 09:46
Itse olen tainnut vaivani kanssa jo niin pitkään joutua elämään, että en häpeäkseni ole ihan yhtä tarkka kuin tuolla pizzeriassa (tuo kirjoitusasu näyttää kivemmalta, vaikka ei kieliopin mukainen olekaan). Kyllä meillä toki pidetään pinnat puhtaana ja käsiäkin tulee pestyä, mutta ei kyllä yhtä orjallisesti. Pizzat paistamme yleensä niin, että mun paistetaan ensin ja sitten samalla leivinpaperilla miehen pizza. Yhtä aikaa emme uuniin laita, koska molempia ei saa siihen keskelle Paistojäljestä ei tule yhtä hyvää jos paistetaan kaksi pizzaa eri tasoilla samassa uunissa.
Pastat keitetään mulle erikseen ja juoksutetaan ensin läviköstä läpi, mutta lasagne ja muut pataruoat yms. tehdään vain gluteenittomista aineksista. Huomattavasti helpompaa tehdä yksi yhteinen satsi kuin molemmille omansa.
kaija 38 viestejä – 7.4.2009 17:28
Saariselän Kotipizzasta saa ainakin todella makoisia gluteenittomia pizzoja. Hiihtolomalla sain nauttia niistä, NAM. Ja todellakin pizzapohjat olivat erillään, ja valmiiksi foliovuoissa. Ei tullut ainakaan itselleni mitään oireita, ainoastaan täysi vatsa ja hyvä mieli!
Viime lauantaina laiskotti, ja ostin Jyväskylän CM:sta Moilasen gluteenittoman pizzan, hinta hieman alle 5e. Ihan syötävä, mutta makua olisi voinut olla enemmän. Tosin itse olisi voinut lisätä mausteita...
Sussu 97 viestejä – 7.4.2009 17:57
Minä pidän kanssa Moilasen pizzasta. Tarkkana pitää vaan olla ettei liian kauaa porruuta uunissa ja liian kovalla lämmöllä. Muuten tulee kova koppura. Lisään itse juustoa ja kinkkusuikaletta tms. maun mukaan. Hyvä, nopea vaihtoehto.
glenni 58 viestejä – 7.4.2009 21:08
Onkohan se Semperin tyhjiöpakattu pizzapohja vai kenen, mutta ihan leipähyllystä olen moisia bongannut. Ei siis pakastetta, aika paksu pohja ja siitä tuli ihan hyvä pizza.
Sussu 97 viestejä – 7.4.2009 21:30
Aloin ettii että onko Semperillä vai kellä tota leipähyllypohjaa ja onhan sillä! Pitääkin alkaa tarkkailla!! Huomasin muuten samalla että Keliakialiiton sivustosta voi ladata Gluteenittomat tuotteet 2009 luettelon. Kyllä on paljon luettelossa tuotteita. Huh huh. Mutta toi on kyllä hitsin hyvä!
KattiMatikka 271 viestejä – 8.4.2009 21:43
Pizza ja pitsa sanaa saa käyttää rinnakkain kielitoimiston sanakirjan mukaan ja omaan kirjoitustyyliin sopii paremmin tuo pizzaTule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa keskusteluun. Jos sinulla ei ole vielä omaa käyttäjätunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy. Se on nopeaa ja ilmaista! Jos olet jo rekisteröitynyt, kirjaudu sisään oikean yläkulman valikosta.
Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.