Subway

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Carsu 43 viestejä23.11.2009 10:28

  En tiedä löytyykö tästä aiheesta jo jotain keskustelua mutta: onko kukaan kokeillut Subwayn gluteenitonta "vaihtoehtoa"? Kyseinen ravintolaketju mainostaa nettisivuillaan että sinne saa viedä OMAN gluteenittoman patongin, joka sitten täytetään siellä! Täytteet otetaan aina uusista, avaamattomista ja muruttomista rasioista, jotta tuotteeseen ei pääse leivänmuruja. Avomieheni tiedusteli tätä esim Ruoholahden Subwaystä, ostaessaan normaalia patonkia, ja siellä kyllä luvattiin että tekevat gluteenittomana. Kuullostaa vaan jotenkin liian hyvältä ollakseen totta... Alla linkki Subin nettisivuille:

  http://www.subway.fi/fi/tuotteet/gluteeniton_vaihtoehto/

  Ja vielä mainoksena että Vaelsa niminen ravintola Helsingissä tekee pastat myös gluteenittomina
  http://www.vaelsa.fi/

 • KattiMatikka 271 viestejä23.11.2009 14:54

  Löysin pari ketjua asiasta:

  Tässä asiasta jotain
  Ja tässä vähän lisää

  Vähän itsellä on myös 'liian hyvää ollakseen totta' fiilis. Eli se vaiva, että viet sämpylän sinne ja sitten huolehdit siinä silmä kovana, että homma pysyy puhtaana, niin samalla vaivalla ostat kaupasta patongintäytteet ja teet homman itse....

 • Mainos

 • Suviih  629 viestejä23.11.2009 18:11

  Näyttipä hyvälle tuon vaelsan nettisivu, pitää pistää mieleen ja käydä testaamassa kunhan tulee Helsingissä taas käytyä.

  Subwayta en kyllä jaksa lähteä testaamaan, en usko niiden täytteiden niin hyviä olevan (en siis koskaan ole maistanut kun olen ollut keliaakikko lähes koko pienen ikäni) että kannattaisi omaa leipää lähteä viemään ravintolaan ja sitten vielä mahdollisesti alkaa opettamaan työntekijälle miten tarkasti gluteeniton kuuluu valmistaa.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • milla 412 viestejä24.11.2009 05:46

  Huomenta !! Eikös joskus jostain Subwaystä kommentoitu tuohon täytteiden puhtauteen, että he ei takaa sitä kuitenkaan, koska tiskillä normileipiä leikatessa täytteisiin saattaa ja varmasti joutuukin murusia . Itse en uskaltaisi ostaa subista .

 • Carsu 43 viestejä24.11.2009 09:09

  Heips! Joo katos sokeeta.. muistelinki että olin jossain törmänny samaan ketjuun jo.. Siitä puhtaudesta vielä sen verran, että Subwayllä ne siis ottavat täytteet aina uusista, käyttämättömistä astioista gluteenittomiin leipiin, ja niin ei pitäs päästä murusia sinne.. Mutta toisaalta se ympäristö ei oo gluteeniton, joten ei voi olla varma.. Harmittaa vaan kun itselläni on ollut tämä keliakia vasta noin 6kk ja vielä tekis kovasti mieli syödä kaikkea "normaalia".. Mutta Suviih oot kyllä oikeassa siinä, ettei ne täytteet niiiin hyviä oo.. Ja tod näk ne vielä velottaa ihan normaalin hinnan sitä joten...

 • milla 412 viestejä25.11.2009 05:40

  Kyllähän ne Subit törkeen hyviä on , normi leipään tehtynä . Joskus pari vuotta sitten niitä pistelin poskeeni

 • omnom 8 viestejä20.11.2011 20:18

  Ei kyllä varmaan paljon järkeä ole omaa gluteenitonta patonkia sinne kantaa, samahan ois kotonakin patonkinsa täyttää.. Ainakin sillon voi varmistaa ettei sinne mitään leivänmuruja mene.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s