Vehnäkuitu

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Viveka 127 viestejä12.10.2009 15:55

  Kyllä vehnästä on moneksi!

  Piti kaupassa pähkäillä Kotasavupalvin tuoteselostetta, kun yhtenä aineosana oli vehnäkuitu. Jäi ostamatta, vaikka perässä luki gluteeniton. Epäilytti sen verran.

  Keliakialiiton sivuilla vehnäkuitu oli gluteenittomien listalla.

  ~ Gluten-free personality since 2004 ~

 • marke 71 viestejä21.12.2009 10:49

  Vehnäkuitu on sitä vehnän ulointa osaa eikä siinä ole gluteenia.

  Näiden tuoteselosteiden tihrustaminen ja siellä esiintyvien ainesosien tulkitseminen on haastavaa. Plus vielä se, että tilanne elää koko ajan: tulee lisää sallittuja/kiellettyjä aineita, sallitut pitoisuudet muuttuvat, tuoteselosteet muuttuvat.

  Tarkkaa katsetta ja positiivista mieltä kaikille - saattaa löytyä joku uusi hyvä tuote entisten lisäksi ruokavalioon tai herkkuhetkiin!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s