Vielä suklaasta...

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Amarantti 35 viestejä15.11.2009 14:01

  Eihän Pandan suklaat ole gluteenittomia! Sis. glukoosi-fruktoosisiirappia ja tärkkelyssiirappia. Molemmat peräisin vehnästä ; aikaisemmin oli täällä puhetta että PAndan suklaat sopivat keliaakikoille.

 • Reetta  719 viestejä15.11.2009 14:39

  Glukoosi-fruktoosisiirappi ja tärkkelyssiirappi ovat molemmat keliaakoille soveltuvia - vaikka olisivat valmistettu vehnästä. Kurkkaapa vaikka Kelialiiton sivuilta sallittujen listalta.

  Makeisista aika iso osa on meille sallittuja. Äkkiseltään kiellettyjen listalta tulee mieleen lakritsi, jossa on vehnäjauhoja ja sitten erilaiset keskiä/keksinmuruja sisältävät jutut. Ja jotain tietty kontaminaatiovaaran vuoksi sulkeutuu pois.

  Pandan sivuillakin on jos vaikka mitä syötävää meille. Liikaakin, huomioiden nuo makkarat tuolla vyötäröllä...

 • KattiMatikka 271 viestejä16.11.2009 16:48

  Pandan hakukone ei oikein pelitä... Tai siis periaatteessa hakukone toimii, MUTTA hakukone hakee VAIN ainesosaluettelon mukaan. esimerkiksi laitoin hauksi, että gluteenittomat ja hakulistalle pamahti muun muassa
  SMOOTHIE CHOCO SUKLAA APPELSIINI 65 G
  SMOOTHIE CHOCO SUKLAAKARPALO 65 G
  SMOOTHIE CHOCO SUKLAAMANSIKKA 65 G
  Mutta mutta...

  Olen itsekin näitä tuotteita kaupassa katsonut ja niinhän se on, että tarkemmin tuotteen omaa tuoteselostesivua katsottaessa löytyy tieto, että "Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia"

  Eli hakukone listaa kyllä aineosiltaan sopivat mutta sitten pitää vielä tarkastaa tuotteet oma tuoteseloste kontaminaatioiden varalta... Äkkiä katsottuna tuo smoothie suklaa saattaisi olla ainoa tällainen tuote, mutta en mene takuuseen.

  Että silleen

 • Pulla 267 viestejä16.11.2009 20:06

  Olen ymmärtänyt... että Pandan 130 gramman levyt (esim. Hurmaava Tumma ja Valloittava Valkoinen) ovat kokonaan gluteenittomia. Ainakaan niissä ei varoitusta ole. Ihokeliaakikkona YRITÄN noudattaa luontaista dieettiä.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,015s