Vuohelan karjalanpiirakat

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä4.2.2009 15:42

  Gluteenittomat tuotteet ovat usein kalliimpia kuin tavalliset, mutta mielestäni Vuohelan karjalanpiirakoiden hinta on aivan tolkuto. 5 piirakan pussi maksaa nykyään 6.25 euroa! Okei, ovat parhaita gluteenittomia piirakoita, mutta hinta on silti käsittämätön.

  Olisi hauska kuulla mikä noissa oikein maksaa. Tavallisia piiraita kun saa parilla eurolla tuplamäärän.

  Gluteenittomia tuotteita valmistavien firmojen kannattaisi suunnata gluteenittomat tuotteensa kaikille kuluttajille, eikä vain keliaakikoille. Tämä kasvattaisi valmistusmääriä ja varmasti laskisi myös hintoja. Esimerkiksi monet HK:n ja Saarioisten valmisruoat ovat gluteenittomia, mutta hinnat ihan normaalit.

  Tässä tämän päivän avautuminen

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Suviih  629 viestejä4.2.2009 17:05

  Myös Moilasen pakastepiirakoiden hinta on aivan kamala(varsinkin suhteessa laatuun).. paksukuorisia mötöksiä jotka eivät maistu kovin kummoiselle, kerran tai kaksi olen osittain pakon edessä ostanut..
  Varmaan on korkeat hinnat kun tuotteita tehdään paljon vähemmän kuin tavallisia (ja ehkä valmistaminen on hitaampaakin taikinan koostumuksesta johtuen), mutta toisaalta, luulisi niitä menevän enemmän kaupaksi jos pudottaisivat hintaa. Itse en ole tähän mennessä niitä Vuohelan piirakoita vielä ostanut juuri tuon hinnan takia, vaikka muutaman kerran ovatkin houkuttaneet kun on laiskottanut. Aina olen kuitenkin päätynyt tekemään piirakat itse, sillä tulevat niin paljon halvemmiksi (opiskelijabudjetilla eletään).

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • Mainos

 • hakkart 1 viesti4.2.2009 17:35

  Vuohelan piirakat ovat syötäviä ja itse ostan niitä monesti silloin, kun pakkauksessa on viimeinen myyntipäivä ja hinta puolta halvempi. Ne säilyvät syöntikelpoisina ihan hyvin pari päivää.

 • Pulla 267 viestejä4.2.2009 22:44

  Vuohelat ovat hyviä, jos niitä jostain sattuu löytämään. Moilaset olivat aluksi ihan järkyttäviä (suorastaan irvikuva "karjalanpiirakoille", mutta sitten tajusin, että ne täytyy laittaa oikeaan uuniin (ei siis mikroon), sitten kuumana vähän voita päälle - ovatkin ihan hyviä.

 • Suviih  629 viestejä24.1.2010 21:44

  Tulipahan testattua Vuohelan riisipiirakat ja en osta toista kertaa.. liian vaaleita minun makuun.

  Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
  Blogin Facebook-sivut:
  https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

 • marimekko 6 viestejä24.1.2010 22:48

  Hassua, minä taas ostan noita Moilasen karjalanpiirakoita aina, vaikka ne maksavatkin ihan hirveästi! Olen muutamaa kylmätiskissä myytävää piirakkaa maistanut ja ne ovat ihan hirveitä mielestäni verrattuna näihin Moilasen pakastettuihin. Onhan se vähän kovaa, mutta silti parempaa.

  Mutta ehkä tämä todistaa, että kaikilla keliaakikoilla ei ole sama turtunut makuaisti, vaan meilläkin on erilaiset mieltymykset!

  Ja samaa olen miettinyt, että mikseivät firmat tee enemmän kaikille sopivia tuotteita, kun saisivat siten hintaa alas, kun kuluttajia olisi enemmän. Käsittämätöntä, miten tätä ei vielä ole tajuttu...

 • norppa 59 viestejä25.1.2010 19:20

  marimekko kirjoitti:
  Hassua, minä taas ostan noita Moilasen karjalanpiirakoita aina

  kuten myös, pidän niistä todella paljon, mutten kovin usein raaski ostaa hinnan takia

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,046s