Vuohelan tuotteet

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä2.9.2009 23:49

  Ostinpa tuossa pitkästä aikaa Vuohelan uudistuneen paketin riisipiirakoita ja piti oikein tihrustaa, jotta pakkauksen takaa löytyi "Luontaisesti gluteeniton" -teksti - Maidoton & Laktoositon luki kyllä oikein isolla.

  Ovatkohan panostamassa enemmän tuohon maitoa vieroksuvien porukkaan? Mielestäni gluteeniton-teksti pitäisi kyllä lukea vähintäänkin yhtä isolla, kun ehti jo hetken epäillä, että ovatko nämä enää gluteenittomia.

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Bakku-shan 19 viestejä24.9.2009 18:30

  Täällä meillä päin oli oikein sanomalehdessä juttu tuosta Vuohelan emännästä, jolla itselläänkin on keliakia. Nykyään hänen ei enää tarvitse laittaa itse käsiään taikinapyttyyn, on noilla gluteenittomien hinnalla saanut värvättyä aika lailla ulkopuolisia työntekijöitä. No, ehkä hyvä asia hänelle, mutta ei meille, jotka joudumme syömään hänen leipomuksiaan kalliilla hinnalla. Yksi kalleimmista mitä olen katsonut gluteenittomia tuotteita on tuo Vuohelan leipomo.

 • Harri79 9 viestejä1.10.2009 19:24

  Muutaman kerran olen tuolla työni puolesta vieraillut ja "emäntä" on oikein miellyttävä nainen. Tehdas on todella siisti ja moderni.
  Tuotteet ehkä kalliimpia kun ovat tuoretuotteita, mutta esimerkiksi riisipiirakat voittavat moilasen piirakat mennen tullen!

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s