Mamma

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Vetoomus ruokavaliokorvauksen nostamiseksi 15.9.2010 14:29

  Onkohan kellään parempaa tietoa, missä tämän asian kanssa mennään.?

  Jezu kirjoitti:
  Ilmeisesti jonkinlaista edistymistä tapahtunut tässä asiassa. Asia on mennyt sosiaali- ja terveysaliokuntaan asti:

  Keliakialiitto: Ruokavaliokorvauksen korottamisesta kaksi eduskunta-aloitetta

 • Tuotetoive omaan kauppaan 7.9.2010 12:50

  Citymarket Jumbo Vantaa

  Gluteenittomia tortilloja

 • Lentoasemat 1.9.2010 13:34

  ranex kirjoitti:
  ruvettaamkos listaamaan miltä asemalta löytyy meille sopivaa syömistä.
  Hki-Vantaalta stokkalta löytyy jotain,
  muista en tiiä, mutta tietäskö onko Kööpenhaminan kentällä tahi Madritin kentällä sopivaa sapuskaa, sillä kohtapuoliin joutuu noilla kentillä muutaman tunnin lusmuilemaan, sen tiiä että lentoyhtiöt joilla lennetään ei tule gluteenitonta vastaan, tai jos ottas vaan nestemäisenä, niin tulis.

  pitääkö taas ostaa muutama HK plöö evääks. toisaalta pitäs kokeilla lentoemojen hermoja ja pyytää niitä sitten se lämmittämään, onnistuskohan??

  Mikäs sen kivempaa kun kentällä järsiä paketti ekana auki ja sitten syyvä "sivistyneesti" lenkkiä raakana, kaikki Suomalaiset ainakin tietäis, että tuossa ruokailee heimoveli.

  Minä en ainakaan onnistunut tänä keväänä löytämään Köpiksen kentältä mitään gluteenitonta. Suosittelen ottamaan omat eväät matkaan. Ja kyllä, lentoemot (Blue1) ovat lämmittäneet oma tekemäni keiton koneessa.

 • Kesä ja jäätelökioskit 16.8.2010 15:46

  Helsingissä, Kaivopuiston rannassa, Cafe Ursulan vieressä on Ingmanin jäätelökioski, jossa saa jäätelön gluteenittomaan vohveliin. Myyjä pesi jäätelökauhan, kuivasi sen, kietoi vohvelin paperiin ja laittoi jäätelöpallot tötteröön. Vohvelista ei lisämaksua.

 • Kokemuksia Amicasta 12.5.2010 13:53

  tapahtui marraskuussa 2009 AMICA Kadetti
  Myivät kaalilaatikkoa gluteenittomana. Sisälsi OHRAA riisin sijaan. Pahoittelivat ja selittelivät, että ruoka tulee niin monesta eri paikasta etteivät pysty valvomaan kaikkea. Aika ontuvaa. Niin, ei pidä sitten myydä ruokaa gluteenittomana jos eivät ehdot täyty. Enemmän kuin törkeää.

  Joten vastaus kysymykseesi minulta ainakin on, ei voi luottaa Amican gluteenittomuuteen

 • Moilasen uudet pizzat 11.5.2010 10:46

  No nyt löytyy Vantaan Jumbon Citymarketista TexMex pizzaa, eilen maistoin ja tulista on, jotenkin vaan silti jäin tähän pizzaan koukkuun

 • Moilasen uudet pizzat 29.4.2010 11:31

  Jumbo Cittari tiedottaa:

  "Sain Keskon tuotepäälliköltä tiedon, että texmex pizzaa on myös meillä saatavilla. Tein heti tilauksen, joten tuotteen pitäisi olla hyllyssä viimeistään ensi viikolla"

 • Munkit hakusessa 29.4.2010 11:22

  Suviih kirjoitti:
  Ihan samalla tavalla olen kohottanut niin munkit kuin pullatkin, eli kun taikina on valmis niin hieron heti ja sitten kohotan ennen paistoa, eli vain yksi kohotus.
  Mamma, minä ainakin käytän tuota munkinpaistorasvaa ja ihan hyvin onnistuu. Jokaisella on omat mieltymykset paistorasvan suhteen ja itse olen pitänyt tuosta enemmän kuin öljystä.

  Kiitos Suviih vielä sinullekin vinkeistä. Näinhän se on, ettei makuasioista pääse mihinkään. Pääasia, että jokainen löytää omalle suulle sopivan.. Entisessä elämässä kokeilin öljyssä paistoa ja ei oikein ollut minun eikä perheen makuun.

 • Moilasen uudet pizzat 28.4.2010 11:15

  Jumbo Citymarket vastasi:

  "Sain meille valikoimaan uutuuksista Pizza Margheritan. Tulee loppuviikosta. Loput Moilasen uutuudet tulevat huhti-toukokuun vaihteessa eli piakkoin. Laitan sinulle meiliä, kun tiedän paremmin, mitkä tuotteet tulevat Keskon valikoimiin"

  Ilmoittelen palstallamme mitä uutuuksia jumbon cittariin tulossa. Ruinasin kyllä kertaalleen sitä Tex Mex pizzaakin.

 • Munkit hakusessa 28.4.2010 11:11

  Kiitos Marke. Öljyä? Kerkesin jo ostaa munkinpaistorasvaa, kyllä kait silläkin onnistuu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  20 vinkkiä

  Tuotteita
  2 tuotetta

  Kuvia
  6 kuvaa

  Keskustelu
  117 viestiä, 9 aloitusta

  Kommentit
  28 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  7.5.2009 11:45

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,042s