Tweety

Keskusteluviestit

1 2
Seuraavat > Loppuun >>
 • Ikäviä tilanteita 15.1.2009 20:45

  Noiden eri tuotteiden kanssa kannattaa myös KOKO AJAN olla tarkkana. Tuoteselosteisiin tulee muutoksia ja silloin saattaa käydä huonosti, mikäli olet vanhasta tottumuksesta ostanut jotain ja huomaatkin yhtäkkiä, että tuoteselosteeseen on tullutkin lisäys Paketti saattaa olla muuten ihan samanlainen kuin edelliselläkin kerralla kaupassa käydessäsi, mutta gluteeniton tuote onkin muuttunut epäsopivaksi keliaakikoille.

  Ihan Tampereelle tulijoille ja täällä muutenkin aikaansa viettäville, suosittelen pientä vohvelikahvilaa keskustan tuntumassa. Sieltä saa aivan ihania suolaisia sekä makeita vohveleita muutoinkin nostalgisessa tunnelmassa. Vohvelikahvila Ojakadulla.

 • Ikäviä tilanteita 30.11.2008 12:46

  Hei!
  Tietääkö kukaan miten pitää suhtautua ravintoloiden niin sanottuun gluteenittomaan ruokaan, jossa he eivät kuitenkaan pysty takaamaan 100 %:sti ruoan olevan gluteenitonta?!? Asun Tampereella ja monissa paikoissa saa listan mukaan glut. ruokaa, mutta silti tilatessani fiksuimmat tarjoilijat ilmoittavat etteivät voi kuitenkaan taata täyttä gluteenittomuutta. Uskaltaako sitä käydä ulkona syömässä? Oireita minulla ei esiinny . Toteutan itse täysin gluteenitonta ruokavaliota.

  Ja edelliseen yhtyen, ulkomailla ei todellakaan ole helppoa löytää glut.ruokaa. Minulle on kyllä aina löytynyt ruokaa ravintolakorteilla, mutta kielimuurit saattavt joskus kuitenkin aiheuttaa väärinkäsityksiä. Sitten kun on vielä diabetes riesana ja tarvitsee saada ruokaa säännöllisin väliajoin, yhtälö ei ole paras mahdollinen

1 2
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,009s