ranex

Kommentit

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • London Gluten Free Guide

  "Lontoossahan on Gatwikin lentokenttä. tietääkö löytyykö sieltä jotain sopivaa syötävää, eväät saattaa olla jo loppu neljän reissupäivän jälkeen.
  entäs onkos Portsmouthiin vinkkejä?
  jatketaan kysymyksillä lisää, mitkä kauppaketjut pitävät gluteenittomia tuotteita hyllyissään."
  19.4.2015

 • Porokylän Leipomo Oy Arinalimppu 300g

  "Näistä tulee tosihyvät eväspalaset." 17.10.2014

 • Gluteenitonta Turkissa

  "mie meinasin ottaa mukaan noita citymarketista myytäviä just paistettujja leipiä raakaana mukaan,matkalaukuun kylmäpussiin pakattuna ja kohteessa kiireesti koettaa neuvotella, että ne sais pakkaseen ja seuraava neuvottellu voisko paistaa leivän seuraavana aamuna. Näin sais tuoretta leipää. Kun olen tuota Leipä pakkausta tutkinnu sen verran,vaikuttas siltä että se paistetaan muovikelmun sisällä, ennenkuin se pakataan siihen päälys "paperiin". Lupasivat Cittarissa myydä leivän raakana mukaan, kun paistettua ei ollu valmiina ja puolta tuntia en enään jakasanna oottaa.
  Täytynee kysellä etukäteen matkanjärjestäjältä tai suoraan hotellista tälläistä tapaa toimia."
  15.7.2013

 • Kolikkoja aina mukaan

  "kolikoita täytyy olla mukana, koska yleensä toiletit toimiin kolikoilla, Itse opin Espanjaa kanarialla tosi nopeasti, ekan kun löysin Wc ja sitten piti viellä vaihtaa kolikoita että pääsis sinne wc:hen. Siitä lähtien on heti, kun mahdollista vaihtaa paikallisia kolikoita, taskussa. Onneks nyt tuo euro helpottaa paljonkin eurooppalaisissa kohteissa." 15.5.2009

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  3 vinkkiä

  Keskustelu
  21 viestiä, 2 aloitusta

  Kommentit
  4 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  15.5.2009 09:24

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,027s