AH XL Roermond

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
AH XL Roermond

Euroopan kiertomatkallamme olimme pysähtyneet Liègeen, josta matka jatkui Saksan Leipzigiin. Reittivaihtoehtoja oli joko Kölnin tai Dusseldorfin ohi. Päädyimme pohjoiseen vaihtoehtoon, koska silloin ajoimme Hollannin kautta ohi Roermondin, josta löytyy AH XL -megamarketti. AH on Hollantilainen kauppaketju, joka merkitsee gluteenittomat vaihtoehdot erinomaisesti - leimat löytyvät niin rypäleistä kuin maitopurkeista. Liègestä oli Roermondiin noin tunnin ajomatka.

Iso kauppakeskus sijaitsee näppärästi Roermondin ohikulkutien varressa ja sen yhteydestä löytyy monia muitakin marketteja sekä Burger King. AH-ketjun kaupat ovat keliaakikon keitaita ja XL-versiona vielä moninverroin enemmän. XL:ää voisi verrata kooltaan Prismaan tai Citymarketiin.

Täältä kylmälaukkuun kertyi jogurttia juotavana ja lusikoitavana versiona, taivaallisia suklaarusinoita, siideriä, katkarapuja, oliiveja, valmissalaattia, makkaraa, juustoa, levitettä, karkkeja ja vaikka mitä. Kassalla oli "mukava" yllätys, kun luottokortti ei kelvannutkaan - AH-ketjun kaupat kun eivät hyväksy luottokortteja kuten Lidl ja Biltema aikoinaan. Onneksi sattui olemaan juuri tarvittavat 55 euroa käteistä mukana.

Parkkihallissa oli melkoinen operaatio pakata kamat kylmälaukkuun. Suosittelen tsekkaamaan, jos satut ohi ajamaan - mutta muista se käteinen!

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!

Kommentoi

Vinkkejä samasta maasta

 • Gluteenitonta Amsterdamissa 1

  Hollanti ‐ Lisääjä Jezu  ‐ 28.9.2008

  Halvat Damin lennot houkuttelivat, joten päätimme lähteä vierailemaan tuossa kauniissa kanavakaupungissa. Pienen...

 • Gluteenitonta ruokaa Haagissa

  Hollanti ‐ Lisääjä Uutamo ‐ 5.7.2016

  Haag oli todella ihana matkakohde ja myös helppo keliakian kannalta. Hotellimme oli Holiday Inn Express The Hague -...

 • Haesje Claes -ravintola 1

  Hollanti ‐ Lisääjä Jezu  ‐ 8.1.2010

  Täällä ymmärrettiin suoraan mitä gluteeniton tarkoittaa ja sain oikein mainion kala-annoksen tarjoiljan ehdottamana...

 • La Margarita -ravintola

  Hollanti ‐ Lisääjä Jezu  ‐ 2.1.2010

  Erinomainen, meksikolaista tarjoava ravintola. Osa henkilökunnasta tietää mitä gluteenittomuus tarkoittaa ja lupaavat...

 • Gluteenitonta Amsterdamissa, Brysselissä ja Luxemburgissa

  Hollanti ‐ Lisääjä LG1982  ‐ 5.6.2016

  Tällä kertaa matkakohteena oli Luxemburg Amsterdamin ja Brysselin kautta matkaten. Lennot Amsterdamiin olivat Finnairin...

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Vinkkiin liittyvät kuvat

Vinkkiin ei ole vielä liitetty kuvia.

Lisätiedot

Anna arvio vinkille

Kirjaudu sisään arvioidaksesi tämä vinkki ja nähdäksesi sen tämänhetkisen arvion.

©2023 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s