Aaty

Forum messages

<< Start < Previous
Next > End >>
 • Lisää gluteenittomia oluita 12/18/2009 3:18 PM

  Jezu kirjoitti:
  porajata kirjoitti:
  Tuo EU-asetus vähän mietityttää...

  Jos sisältää alle 20 mg/kg niin mielestäni ei ole suoranaista määrällistä rajoitetta

  Niin, eikös gluteenittomaksi määriteltyjä tuotteita voi vetää niin paljon kuin jaksaa?

  Mikä mahtaa olla nykyään Keliakialiiton kanta näihin alle 20ppm oluisiin? Saako juoda enemmän kuin 0.66 litraa vuorokaudessa?

  Nokian panimo sai muuten jo lisättyä oluensa Glu.fi:n Tuotelistaukseen. Ei muuta kuin arvioimaan ja antamaan kommentteja.

  Minusta tuntuu että 0.66L on vaan yleinen suositus päiväannokseksi. Niihän se taitaa olla terveilläki. ei liity mitenkään keliakiaan. Tietenkään ei kannata mitää korillista päivässä juoda. Ainakaa jokapäivä

 • Lisää gluteenittomia oluita 12/09/2009 4:00 PM

  Jeps. Nyt alkaa olemaan oluissakin valikoimaa. Vielä kun ruisleivän toteaisivat gluteenittomaksi

 • Saattaa sisältää... 12/09/2009 3:57 PM

  carsu: Missä jutussa tuo oli, kun en itse löytänyt muuta kuin maininnan fazerin suklaitten kohalla? Minulle ravitsemusterapeutti sanoi, että saisi syödä "saattaa sisältää" tuotteita, kunhan ei iha jokapäiväiseksi tavaksi ota

 • Lisää gluteenittomia oluita 12/09/2009 11:20 AM

  http://www.ruokala.net/uutiset/2009/12/keliaakikoille-lisaa-gluteenittomia-oluita

  Pitänee kyllä heti mennä kaupasta ostaa kyseisiä oluita maistiaisiksi viikonlopuksi. Enpä tainnut terveenäkään nuita vielä maistella.

 • Mitä kaipaatte entisestä elämästä? 10/01/2009 9:03 PM

  Jezu kirjoitti:
  Aaty kirjoitti:
  Ja tietenki tuo olusten rajoittaminen kyrsii. Vaa kaikkeen sitä tottuu ja onneksi nuo krapula-aamut ja baari-illat ovat aika vähäsiä nykyisin.

  Sun pitää kato valita oikeita oluita

  Tässä listaa myös luontaisesti gluteenittomista:

  Lista gluteenittomista oluista


  Juu kyllä noita on tullut maisteltua, mutta kyllä ne aika vähissä on. Tänään tuli taas suuren suuri v*tutus kun kävin töistä tullessa auto mäcillä ja tilasin 2 gluteenitonta juustohampurilaista. Voitte arvata että oli nälkä, kun ei tullut kokopäivänä juuri syötyä. Kotiin tullessa pussista paljastui 2 normaalia juustohampurilaista. Kyllä teki mieli mennä tunkee ne hampurilaiset sen myyjän suuhu.

 • Mitä kaipaatte entisestä elämästä? 09/30/2009 9:16 PM

  Itsellä on krapula-aamuina ongelmia, kun ei itse jaksais väsätä mitää herkkua. Onhan nuita kebebbiloita ja jopa gluteenittomia pizzojakin, mutta ei ne vastaa normi pizzaa tai GRILLLI ruokaa. Samoin yöllä on vaikeaa löytää hyvää suuhun pantavaa. Ja tietenki tuo olusten rajoittaminen kyrsii. Vaa kaikkeen sitä tottuu ja onneksi nuo krapula-aamut ja baari-illat ovat aika vähäsiä nykyisin.

 • Hemoglobiini 09/30/2009 9:04 PM

  158 taisi minun hb olla, pari viikkoa diagnoosin jälkeen mitattu. D vitamiini ja kalsium oli viitearvojen alapuolella, mutta ne ois varmaan ollut ilman keliakiaaki. Nyt kovasti koitettu kalsiumlisää popsia pilleristä

<< Start < Previous
Next > End >>

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

©2022 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedback – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,038s