McDonalds ja Espanja

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>
 • Jezu  Ylläpitäjä25.7.2011 22:02

  Kyllä, se on totta. Nyt kaikista Espanjan 414 McDonaldsista saa burgerit myös gluteenittomana.

  Gluteenittomat sämpylät valmistaa espanjalainen yritys nimeltään Berlys. Tässä heidän tiedote (ja kuva sämpylästä) espanjaksi (Google Translate auttaa):

  El pan sin gluten de Berlys, de la marca Betina, elegido por McDonald's para su oferta a celíacos

  Tähän loppuun vielä kaikille espanjaa osaaville Espanjan Mäkkärin gluteenittomien burgereiden esittelyvideo:

  YouTube: Los celiacos pueden comer fuera de casa tranquilos

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • katjairene 57 viestejä28.7.2011 12:47

  Pitääkin kertoa äitille asiasta, meinaavat viettää ensi talven Espanjassa.

 • Mampu 121 viestejä2.8.2011 07:20

  Espanjan mäkkäreissä oikein mainostavat joka kassakoneen vieressä gluteenitonta vaihtoehtoa ja vuorovastaavat ovat ilmeisesti juuri saaneet koulutuksen asiaan, kun heti gluteniton-sanan kuullessaan rientävät paikalle varmistamaan, että kaikki menee oikein.

  Hyvän hyötysuhteen ja myös kaivattua vaihtelua saa esim euron perushampurilaisesta tilaamalla gluteenittoman hampurilaisen pelkällä pihvillä (siis ilman mausteita) ja ottamalla sitten pihvin pois välistä ja sujauttamalla lämpimän sämpylän väliin oma justo-tai kinkkuviipale tai vaan vähän voita tms. Vielä kun ostaa euron salaattiannoksen ja lisää siitä salaattia voileivän väliin, saa muutakin helppoa syötävää kuin pelkkiä hampurilaisia. Sämpylän välistä otetun pihvin voi sitten syödä ruoka-annoksena euron ranskalaisten ja euron salaatin kanssa. Eli ateria jauhelihapihvi ja ranskalaiset, salaattia ja lämmin sämpylä maksaa kolme euroa. Harva kun jaksa kovin pitkään syödä hampurilaisia aamupalaksi. välipalaksi. lounaaksi ja iltapalaksi

 • Mainos

 • katjairene 57 viestejä15.10.2011 16:04

  Testasin Espanjan mäkin mikähän hamppari olikaan, Royal with cheese, ehkä. Sämpylä oli tosi kuivaa, kyllä täällä kotiSuomessa saa mielestäni todella paljon parempaan!!!

 • Jezu  Ylläpitäjä15.10.2011 19:26

  katjairene kirjoitti:
  Testasin Espanjan mäkin mikähän hamppari olikaan, Royal with cheese, ehkä. Sämpylä oli tosi kuivaa, kyllä täällä kotiSuomessa saa mielestäni todella paljon parempaan!!!

  Itselläni on täysin päinvastainen kokemus Murciasta. Sämpylä oli erittäin pehmeä ja helposti syötävä kotimaiseen versioon verrattuna eli kaikin puolin mallikelpoinen cheeseburger

  Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

 • Katie 17 viestejä5.12.2012 13:54

  Kävin maaliskuussa Madridissa ja pitihän siellä kokeilla gluteenitonta hampparia lastenaterian mukana Se ei ainakaan ollut kovin hyvä, melko kuiva ja maistui arominvahventeelta, mutta ehkä se noissa "aikuisten hampurilaisissa" toimii paremmin!

 • MariJo 77 viestejä1.2.2015 13:32

  Olin juuri kolme viikkoa Kanarialla, neljä kertaa söin reissulla eri Mäkkäreissä. Kaksi kertaa Bic Mac oli tosi hyvä, riittävästi täytteitä ja kosteutta. Pari muuta kertaa oli sit keskivertoa...
  Siellä jo ulko-ovessa mainitaan merkki "pan sin gluten". Hyvin tuntui homma toimivan, kuitissa oli maininta gluteenittomuudesta ja hampurilaisen pakkauksessa oli eikoismerkki päällä.

<< Alkuun < Edelliset
Seuraavat > Loppuun >>

Tule mukaan keliaakikoiden omaan yhteisöön Glu.fi:hin – täysin ilmaiseksi!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Osallistu keskusteluun

Eniten luetut keskustelut alueella

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

©2022 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,034s