Jezu 

Keskusteluviestit

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 • Joulu on taas! 30.11.2016 21:17

  Keliakialiitto julkaisi jälleen joulun sallittujen makeisten listan. Yhteenvetona todettakoon, että ei mene pahasti pieleen, jos etsii tuotteen Dammenbergin tai Pandan valikoimasta

  Keliakialiitto: Gluteenittomia joulumakeisia 2016 (PDF)

  Viime vuonna liitto julkaisi listan gluteenittomista joulukalentereista:

  Keliakialiitto: Gluteenittomia joulukalentereita 2015 (PDF)

 • Vuoden gluteeniton yritys 2016 24.11.2016 21:34

  Vuoden 2016 gluteeniton yritys on Virtasalmen Viljatuote. Livahtikohan tieto vähän turhan aikaisin julkisuuteen Savon Sanomilla, kun nämähän piti julkaista vasta huomenna messuilla

 • VAROITUS: Gluteenia porokiusauksessa 23.11.2016 22:55

  lauramakin kirjoitti:
  Vehnäkuitu käy gluteenittomaan ruokavalioon Keliakialiiton mukaan: Tunnetko pakkausmerkinnät?

  Lähinnä tässä on nyt kyse virheellisestä takaisinvedosta tai tiedoituksesta.

  Itse vehnäkuitu EI siis voi olla syy takaisinvedolle; gluteenia on oltava jossakin muussa ainesosassa tai sitten sitä ei tuotteessa ole. Vehnäallergikkoja takaisinveto toki koskee.

  Mielenkiintoinen huomio. Tätä pitäisi kysyä suoran S:ltä.

 • VAROITUS: Gluteenia porokiusauksessa 23.11.2016 20:35

  S-ryhmä tiedottaa palvelutoreilla myydyn, gluteenittomaksi merkityn porokiusauksen takaisinvedosta. Tuotteessa on vehnäkuitua. Alla S-ryhmän tiedote asiasta:

  Takaisinvetoilmoitus: Porokiusaus

  Porokiusaus sisältää gluteenia ja vehnää.

  HOK-Elannon S-markettien palvelutoreilla myynnissä olevan Porokiusauksen markkinointimateriaaleissa on tuotteen ilmoitettu olevan gluteeniton (G). Kiusauksessa olevan poronlihavalmisteen raaka-aineena on kuitenkin käytetty vehnäkuitua ja tuotteet voivat olla vaarallisia keliakiaa sairastaville sekä vehnäallergikoille.

  Tiedon saatuamme olemme korjanneet tuotteesta annettavat tiedot.

  Tuotetta ostaneet, keliakiaa tai vehnäallergiaa sairastavat asiakkaat voivat olla yhteydessä palvelutorin henkilökuntaan.


  Melkoinen moka valmistajalta.

 • Virtsalmen Viljatuotteen toimituskulutarjous 17.10.2016 21:46

  Virtasalmen Viljatuote vinkkasi Facebookisa:

  LOKAKUUN LOPUN TARJOUS 17.10-31.10.2016! Postipaketit verkkokaupasta 10-33 kg 9e (pakkauslaatikoineen max.35 kg) lähimpään toimipisteeseen toimitettuna.

  Eli nyt voi ostaa melkoisen kasan leipomistarvikkeita varsin kohtuullisilla postikuluilla

  Tuotteet voi tilata Virtasalmen Viljatuotteen verkkokaupasta.

 • Millaista palvelua hotelliaamiaisella? 17.10.2016 21:26

  Törmäsin Facebookissa kipakkaan keskusteluun hotellien aamupalatarjonnasta ja jossa lytättiin "pussitetut" gluteenittomat tuotteet täysin. Osallistuin itse vastarannankiiskenä keskusteluun seuraavasti:

  Itse olen tyytyväinen aamiaisbuffassa kun G-tuotteet on pussitettu. Tietää varmasti, että tuote ei ole kontaminoitunut (okei, arvostan enemmän turvallisuutta kuin täydellistä makuelämystä). En myöskään koskaan käytä buffettien gluteenittomille varattuja leivänpaahtimia, koska taviskäyttäjät ei vaan tajua, että niihin EI SAA tunkea peruspaahtoleipää. Pussitettu (yleensä Rollfoodsin) leipä/pulla/leivos/lihapiirakka/munkki/donintsi on helppoa ja turvallista lämmittää mikrossa. Tuotteet on yleensä myös monelle eri ruokarajoitteelle sopivia (luontaisesti gluteeniton, maidoton, laktoositon ja soijaton). Rollfoodsin pussitettujen tuotteiden valikoima on melkoisen laaja, joten se on vain ravintolan viitseliäisyydestä kiinni laittaa tarjolle parempia tuotteita.

  Mitä mielät sinä olet? Millaista aamiaistarjoilua keliaakikko voi perustellusti odottaa hotellissa? Onko tarjonnan oltava identtinen tavisasiakkaiden kanssa vai riittävätkö "pussitetut" paahtoleivät ja pullat?

 • Helsingin Myllyllä menee lujaa 12.10.2016 21:07

  Yle kertoo kauran viennin ulkomaille olevan suuri menestys Helsingin Myllylle. Yritys investoi runsaasti toimintaan Vaasassa ja näkee kasvunäkymät hyvinä erityisesti Kaakkois-Aasiassa.

  Helsingin Myllyn valikoimassa on useita gluteenittomia kauratuotteita.

  Tällaisia uutisia on mukava lukea

 • Haastateltava haussa Studio55-ohjelmaan 5.10.2016 22:39

  Studio55-ohjelma lähestyi Glu.fitä, koska ohjelmassa keskustellaan ensi maanantaina 10.10.2016 gluteenittomuudesta. He etsivät keski-ikäistä haastateltavaa, joka käyttää gluteenittomia tuotteita jostakin muusta syystä, kuin keliakian hoitomuotona. Jos olet kiinnostunut, lähetä viesti palautelomakkeella tai sähköpostilla palaute@glu.fi.

 • Marusekista gluteeniton sushiburger 5.10.2016 19:58

  Aamulehti kertoi, että Maruseki-ravintolasta saa nykyään sushiburger-annoksia. Burgereita on tarjolla kahta eri versiota, joista toinen on gluteeniton. Juttu kertoo seuraavaa:

  Toisen vaihtoehdon riisi on soijavoissa paistettu ja täytteenä ovat tonnikala, majoneesi ja wakame-merilevä. Jälkimmäinen vaihtoehto on gluteeniton, joten se sopii erityisesti keliaakikoille.

  Oletko jo käynyt maistamassa tätä vähintäänkin erikoista tuotetta? Tosin sushiahan yhdistetään mihin tahansa, kuten Ravintola Soman sushiburritot todistavat.

 • Gluteenitonta 100 Montaditos -ketjusta 2.10.2016 22:09

  Espanjan keliakiayhdistys tiedottaa (teksti espanjaksi), että sämpyläpikaruokaketju 100 Montaditos alkaa tarjota gluteenittomia vaihtoehtoja vuonna 2017. Tämä nuorten suosima ketju on tarjonnut tähän asti ei-oota gluteenitonta noudattaville, mutta ketjun omistava Restalia Group kertoo haluavansa tarjota kaikille asiakasryhmille sopivia tuotteita.

  Marjolle kiitos vinkistä

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  359 vinkkiä

  Tuotteita
  503 tuotetta

  Kuvia
  919 kuvaa

  Linkkejä
  189 linkkiä

  Keskustelu
  2354 viestiä, 644 aloitusta

  Kommentit
  631 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.4.2008 23:07

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,047s