Jezu 

Forum messages

<< Start < Previous
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Gluteenitonta Helsinki-Vantaan lentokentällä 11/27/2023 11:53 PM

  En osaa sanoa kuinka paikkaansa pitävä yllä oleva lista vielä on, mutta uusin tulokas vuodelta 2023 tarjoaa gluteenitonta just nyt:

  Gluteenitonta Relove kahvilasta Helsinki-Vantaalla

 • Dr. Schär ostaa Semperin gluteenittomat 08/23/2023 11:24 PM

  Semper on päätynyt myymään pohjoismaiden gluteenittoman liiketoiminnan Dr. Schärille. Nähtäväksi jää miten tämä kaikki vaikuttaa tuotteisiin.

  Lue uutinen aiheesta

  Mitä mieltä tästä? Sana on vapaa.

 • Gluteenittomat joulukalenterit 11/13/2022 11:39 PM

  Sivustolle lisätty myös Kitkatin gluteeniton joulukalenteri:

  Kitkat joulukalenteri (gluteeniton) 208g

 • Gluteenittomat joulukalenterit 11/13/2022 11:32 PM

  Olen koostanut kaikki gluteenittoman joulun sisällöt tänne:

  Parhaat gluteenittomat joulureseptit ja vinkit

  Löytyy myös linkki Keliakialiiton listaukseen gluteenittomista joulukalentereista.

 • Keliaakikolle sopivat kaurakermat- ja maidot 10/21/2022 12:34 AM

  Tätä keskustelua ei olekaan hetkeen päivitetty. Nykyään gluteenittomaksi merkittyjä kaurakermoja ja kauramaitoja löytyy useilta eri valmistajilta. Meidän perheessä on luotettu Fazeriin:

  Ruoanlaitossa on käytössä Fazer Aito Kauraruoka 15% ja maidon korvikkeena Fazer Aito Maitojuoma.

  Normimaitoa tulee vielä juotua, mutta ruoanlaitossa on siirrytty täysin kauravalmisteisiin. Tuovat mukavasti makua.

 • Montenegro 07/09/2022 11:26 PM

  Sannaha kirjoitti:
  Help!
  Keliakiaa (+laktoosi-intoleranssia) sairastava poika on lähdössä pelimatkalle Montenegroon.
  Osaisiko joku auttaa kielikäännöksessä?
  Onko vinkkejä?
  Ehdottomasti mukaan pieni vedenkeitin ja onneksi on eräkaupoissa valmisruoka-aterioita, mutta pitäisi myös kielikäännös olla ehdottomasti mukana.
  Kiitos avusta

  Glu.fin Matkalla-osiosta löytyy runsaasti keliakia-kielikäännöksiä.

  Wikipedia kertoo Montenegron kielestä:

  Montenegron kieli eli montenegro on eteläslaavilaisten kielten läntiseen haaraan kuuluvan serbokroaatin kielen Montenegrossa käytettävä standardisoitu muoto. Se perustuu jekaavis-štokaaviseen murteeseen (štokavski) ja siten sitä ymmärtävät muut serbokroaatin puhujat, jotka nykyään nimittävät kieltään serbiaksi, kroatiaksi ja bosniaksi.

  Vaikkei kielikäännöstä löydy Montenegron kielelle, voisi kuvitella Bosnian, Kroatian ja Serbian käännöksillä pärjäävän. Ilmeisesti maassa puhutaan myös Albaniaa.

 • Gluteeniton hatsapuri 01/27/2022 11:04 AM

  Tietääkö kukaan onko gluteenittomia hatsapureja myynnissä? Jos ei vielä ole, Ville Haapasalo voisi pyöräyttää sellaiset. Spasibo!

 • #Gluteeniton Tammikuu 2022 01/03/2022 10:34 PM

  #GluteenitonTammikuu on viettänyt hiljaiseloa korona-aikana, mutta nyt mennään taas. Gluteenittomien tuotteiden suosio on jatkanut kasvuaan edelleen: esimerkiksi Fazer kertoo gluteenittomien tuoreiden leipomotuotteiden markkinan 17% kasvusta vuoden 2021 aikana. Kasvuun on vaikuttaneet gluteenittoman valikoiman monipuolistuminen sekä gluteenitonta ruokavaliota noudattavien määrän kasvu. Fazer onkin tuonut ja tuo myyntiin gluteenittomia versioita monista tutuista tuotteista: Marianne-kakkuset, Dumle-kaakao ja viimeisimpänä Dumle- sekä Pätkis-keksit. Suurista valmistajista myös Vaasan on lisännyt valikoimaa yhteistyössä gluteenittoman Moilas-leipomon kanssa.

  GluteenitonTammikuu -tempaus kannustaa sekaruokavaliota noudattavia kokeilemaan gluteenitonta dieettiä kuukauden ajan ja jakamaan kokemuksiaan kokeilusta tähän keskusteluun ja muualla sosiaalisessa mediassa hashtagilla #GluteenitonTammikuu

  Tempauksen tavoitteena on saada kaikkiruokaiset huomaamaan, kuinka haastavaa (ja kallista) ehdottoman gluteenittoman dieetin noudattaminen saattaa keliaakikoille ja muista syistä gluteenitonta dieettiä noudattaville olla. Toisaalta he näkevät samalla kuinka monipuolinen ja herkullinen gluteenittomien tuotteiden valikoima on nykyään. Valikoima on parantunut edelleen viime vuodenvaihteesta - tosin ruisleivästä jää edelleen paitsi (mutta Moilas Tumma Pyöreä -uutuus pääsee jo aika lähelle). Nykyään pelkästään Alkossa on myynnissä 40 gluteenitonta olutvaihtoehtoa!

  Tässä keskustelussa voi kommentoida tempausta tai kertoa omia kokemuksia gluteenittomuudesta. Sana on vapaa, anna palaa!

 • KL: Tescon tuotteet pois S-ryhmän valikoimasta 10/14/2021 10:12 PM

  Kauppalehti kertoo Tescon (gluteenittomien) tuotteiden poistuvan S-ryhmän valikoimasta, koska Brexit aiheuttaa merkittäviä ongelmia. Tämän vuoksi Tesco irtisanoi sopimuksen S-ryhmän kanssa.

  S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho kertoo Kauppalehdessä:

  "Tescon pääliiketoiminta on Brittein saarilla, ja kun Englannin kanaaliin syntyi tullivyöhyke, yhteistyötä on vaikea jatkaa. Me olimme tässä kuunteluoppilaina, päätös oli Tescon. Tuotteita on myynnissä ensi keväälle, syksyllä tulee vielä normaaleja täydennyskuormia Britanniasta."

  Tescon tuotteiden tilalle S-ryhmään tulee Carrefourin tuotteita.

  Olen itse törmännyt Ranskassa mainioihin Carrefourin gluteenittomiin croissanteihin. Toivottavasti ainakin ne löytävät tiensä myös Härmään

 • Kurssi gluteenitonta ruokavaliota noudattaville 09/14/2021 11:22 PM

  Keliakialiitto pyysi vinkkaamaan viikonlopputapahtumasta gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Kurssi on suunnattu ensisijaisesti heille, joilla ei ole keliakiadiagnoosia.

  Kolmepäiväinen kurssi tapahtuu Espoossa 19.-21.11.2021 ja se maksaa 45 euroa.

  Keliakialiitto kertoo tapahtumasta seuraavasti:

  Gluteenittomuus arjessa -viikonloppukurssilla käsitellään gluteenittoman ruokavaliohoidon periaatteita. Tiedon ohessa saat lisää voimavaroja tarkan ruokavalion kanssa elämiseen ja pääset jakamaan kokemuksia toisten gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien kanssa. Kurssilla on luvassa myös mukavaa virkistäytymistä.

  Kurssille kannattaa hakeutua, jos koet haasteita gluteenittoman ruokavalion noudattamisessa ja haluat kuulla muiden gluteenitonta tarvitsevien kokemuksia sekä jakaa omiasi. Tieto- ja vertaistukipitoinen kurssi on myös mukava irtiotto arjesta!


  Lue lisää kurssista ja katso ilmoittautumisohjeet täältä:

  Gluteenittomuus arjessa, viikonloppukurssi gluteenitonta ruokavaliota noudattaville

<< Start < Previous
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  397 tips

  Products
  597 products

  Images
  977 images

  Links
  189 links

  Forum
  2364 messages, 649 topics

  Comments
  647 comments

  Registration time
  04/28/2008 11:07 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,028s