Jezu 

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Gluteenitonta aamiainen lennolla: banaani! 2.5.2017 22:38

  EveningStandard kertoo Martin Pavelkan saamasta gluteenittomasta "aamiaisesta" All Nippon Airwaysin 1400 euron hintaisella lennolla Tokiosta Sydneyhin. Kun muille tarjoiltiin tuhti brittiaamiainen, Martinille tarjottiin vain yksi banaani, johon oli isketty GF-tarra. Mukana tuli myös haarukka ja veitsi. Mies tiedusteli lentoemännältä onko kyseessä vitsi, mutta ei ollut. Tilanne nauratti myös muita matkustajia ja lentoemäntäkin ymmärsi lopulta, että nyt ei mennyt ihan putkeen.

  Vaikka tuote oli varmasti gluteeniton, voisi sen kuvitella kuuluvan halpalentoyhtiöiden kuten Ryanairin tai EasyJetin valikoimiin. Millaisia kokemuksia sinulla on lentoyhtiöiden gluteenittomasta tarjonnasta?

 • Tupla-patukat jälleen gluteenittomia! 23.4.2017 22:12

  Tupla-patukat poistuivat gluteenittomien tuotteiden valikoimasta jo lähes 10 vuotta sitten, mutta nyt ne ovat taas ilmestyneet Cloettan gluteenittomien tuotteiden listaukseen. Tämä ei tiedä hyvää linjoilleni

  Christalle kiitos vinkistä!

 • Kuntavaalit 2017 ja keliakia 31.3.2017 23:29

  Vaalipäivä lähestyy ja kaikki lupaavat taas kaikille kaiken mahdollisen. Kuitenkin vaalikojujen tarjoilussa helposti unohtuu keliaakikot ja sitten juodaan vaan kahvia kun letut, pullat ja vohvelit jäävät muille.

  Kysymys kuuluukin oletko sinä törmännyt keliaakikot huomioiviin tarjoiluihin vaaliteltoilla? Tänne saa vinkata kuka on muistanut ja mitä on tarjottu

 • VAROITUS: Vehnää misokeitossa 7.3.2017 20:57

  Evira tiedottaa Saitaku Misokeiton takaisinvedosta. Misokeitto sisältää vehnää, jota ei ole mainittu ainesosaluettelossa. Takaisinveto koskee erää, jonka parasta ennen -päiväys on 8.11.2017.

  Katso kuva takaisinvedettävästä tuotteesta

 • Gluteeniton ravintola etsii sopivaa tilaa 5.3.2017 22:17

  Turkulainen kahden lounaspaikan ravintolaketju ja catering-yritys
  Nick's Food Design etsii Turusta sopivaa tilaa täysin gluteenittomalle ravintolalle. Runsaasti huomiota keränneessä Facebook-päivityksessään he kertovat seuraavasti:

  Mitäs mieltä olisitte täysin GLUTEENITTOMASTA ravintolasta? Sellaisessa missä ei tarvitse aina kysyä ja ihmetellä mikä sopii itselle ... tätä olemme miettineet jo pitkään monta vuotta. Idea lähti siitä kun oma poikamme ei voi syödä viljatuotteita. Aina kun olimme jossain ulkona syömässä saimme kuulla että valitettavasti meillä ei ole gluteenotonta tai jos oli niin pakastemuffinsseja.. surullista ... eihän tuollainen pieni ymmärrä miksei saa syödä samoja juttuja kuin muut.
  Eli idea on mutta tila puuttuu ... saa auttaa! Vinkkipalkkio luvassa eli vinkkaa tila ja jos menemme siihen niin syöt 6kk ilmaiseksi!! Kivaa loppuviikonloppua


  Ei muuta kuin heittämään sopivia tiloja päivityksen kommentteihin ja hyvällä tuurilla saat syödä puoli vuotta ilmaiseksi

  Glu.fi nostaa hankkeelle hattua ja lupaa tulla syömään heti kun ravintola on auki

 • Uutuus: Santa Maria gluteeniton tortilla 9.2.2017 21:20

  Nämä tulevat myyntiin Citymarketteihin 1.3.2017. Eikun ostamaan

 • TAKAISINVETO: Suklaata Semperin muroissa 9.2.2017 21:15

  Semper tiedottaa Facebookissa Semper Flakes & Fibre kuitupitoiset hiutaleet 300 g -murojen takaisinvedosta:

  Semper vetää pois markkinoilta erän kuitupitoisia aamiaishiutaleita "Flakes & Fibre". Tuotteessa on havaittu suklaapaloja, jotka eivät kuulu tuotteeseen ja joissa on soijalesitiiniä. Soijalesitiini voi aiheuttaa oireita soija-allergisille.

  Poisvedettävien tuotteiden parasta ennen -päiväys on 17.03.2018.

  Ko. erän tuotteen voi palauttaa kauppaan tai olla asiasta yhteydessä kuluttajapalveluumme kuluttajapalvelu(at)semper.fi
  Pahoittelemme tapahtunutta!

 • Uutuus: Vegepops-vegaanijäätelöt 9.2.2017 20:59

  Apetit ja Froneri Finland tuovat markkinoille uudenlaiset Vegepops-jäätelöt. Valmistajat tiedottavat tuotteesta seuraavaa:

  Turengin jäätelötehtaalla valmistettu Apetit Vegepops sopii moneen ruokavalioon, sillä se on gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen, ja se sisältää kotimaisia, vastuuviljeltyjä juureksia - ilman lisättyä sokeria tai väriaineita.

  Viileä herkku, joka sisältää 41 prosenttia kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Kolmessa erilaisessa Apetit Vegepops -puikossa maistuvat mielenkiintoiset makuparit porkkana ja mango, punajuuri ja mansikka sekä keltainen porkkana ja ananas.


  Jäätelöiden maut ja ohjehinnat:

  - Apetit Vegepops Porkkana-Mango, suositushinta 1,49–1,69 e
  - Apetit Vegepops Punajuuri-Mansikka, suositushinta 1,49–1,69 e
  - Apetit Vegepops Keltainen porkkana-Ananas, suositushinta 1,49–1,69 e

  Katso kuva Vegepopseista.

  Tuotteet ovat kaupoissa 1.3.2017.

  Huhujen mukaan ovat erinomaisen herkullisia. Ans kattoo

 • Uutuus: Santa Maria gluteeniton tortilla 6.2.2017 19:55

  Paulig Group tiedottaa (ruotsiksi) tuovansa gluteenittomat Santa Maria tortillat myyntiin ruotsissa 7.2.2017. Tiedotteen mukaan gluteenittomien tuotteiden myynti on kasvanut viime vuosina 18% ja se ei ole jäänyt valmistajalta huomaamatta.

  Uusien tortillojen pääraaka-aineet ovat tapiokatärkkelys, maissitärkkelys ja täysjyväriisijauho. Tuotteen hinta Ruotsissa on kovalta kuulostavat hieman päälle 5 euroa.

  Katso kuva Santa Maria gluteeniton tortillasta tästä

  Nyt vain odotellaan milloin tuote ilmestyy Suomen kauppoihin ja toki Pauligia voi hoputtaa asiasta täällä: Santa Maria kuluttajapalvelu

 • Pingviini-jäätelöt eivät ole gluteenittomia? 5.2.2017 21:33

  Nykyään tuo Unileverin gluteeni-varoitus näyttää löytyvän enää Aino-jäätelöistä, esimerkiksi Aino Ihastuttava Minuttusuklaasta. Hassua, että pakkauksissa ei tuota mainintaa ole.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  366 vinkkiä

  Tuotteita
  529 tuotetta

  Kuvia
  931 kuvaa

  Linkkejä
  189 linkkiä

  Keskustelu
  2356 viestiä, 646 aloitusta

  Kommentit
  639 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.4.2008 23:07

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,043s