Jezu 

Keskusteluviestit

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 • Uutuus: Myllärin Gluteeniton Kaurapala-aines 3.2.2017 23:34

  Helsingin Mylly tiedottaa Myllärin gluteenittoman tuoteperheen kasvusta:

  Myllärin lanseerasi taivaalliselta maistuvan gluteenittoman leivän

  Nyt laitetaan viimeistään uusiksi se uskomus, etteikö gluteeniton leipä voisi olla mehevää ja herkullista. Myllärin Gluteeniton Kotileipurin Kaurapala-aines sisältää aitoa hapanjuurta, mikä tekee leivästä maukkaan, säilyvän ja hämmästyttävän kuohkean.

  Juureen leivotun leivän valmistamisesta ei tämän helpompaa voida tehdä: lisää vain vesi, hiiva ja suola. Yhdestä pussista tulee noin 20 palaleipää tai sämpylää, joiden kuitupitoisuus on 16 %. Kotileipurin Kaurapala-aines sisältää kotimaista gluteenitonta täysjyväkaurajauhoa, kaurarouhetta, tattarihiutaleita sekä aidon hapanjuuren.

  Helsingin Mylly panostaa suomalaiseen gluteenittomaan kauraan

  Helsingin Mylly aloitti suomalaisesta puhdaskaurasta valmistettujen gluteenittomien tuotteiden valmistuksen alkuvuodesta 2016. Myllärin Gluteenittomat Kauratuotteet ovat lyhyessä ajassa saaneet runsaasti tyytyväisiä käyttäjiä. Valikoima on kasvanut vuoden kuluessa kunnon sarjaksi ja uusia tuotteita on kehitteillä. Myllärin Gluteenittomat kauratuotteet on helppo tunnistaa kaupan hyllyltä lilasta pakkausväristään.

  – Suomalaiset rakastavat leipää, ja se kuuluu useimmilla jokaiselle aterialle. Valitettavasti monet, erityisesti gluteenitonta ruokavaliota noudattavat, ovat joutuneet jättämään leivän pois sen aiheuttamien vatsavaivojen vuoksi. On aivan mahtavaa, että voimme nyt tarjota suomalaisille mahdollisuuden hemmotella itseään tuoreella, kotimaisesta kaurasta valmistetulla gluteenittomalla leivällä, sanoo Helsingin Myllyn tuotepäällikkö Minna Anttonen.

  – Kuuntelemme tarkalla korvalla kuluttajia ja kehitämme tuotteita, jotka helpottavat käyttäjien arkea ja sopivat nimenomaan suomalaiseen makumaailmaan. Esimerkiksi Tampereella marraskuussa pidetyillä Gluteeniton Elämä -messuilla maistatimme gluteenittomia uutuuskaurapaloja ja saimme runsaasti erinomaista palautetta nimenomaan leivän mausta ja kuohkeudesta.

  – Mitä tarkemmin asiakkaan tarpeet huomioidaan, sitä parempia tuotteita teemme, Anttonen tietää.

  Kuluttajahintasuositus: n. 3,50 e/pussi, 7,00 e/kg


  Katso tuotetiedot: Myllähin Gluteeniton Kotileipurin Kaurapala-aines

 • Lidl Free From Gluten -tuoteperhe 3.2.2017 22:58

  Olemme viimeaikoina saaneet ihastella Lidlin kasvavaa edullisten gluteenittomien tuotteiden valikoimaa. Free From Gluten -sarjassa alkaa olla jo mukavasti tuotteita aina riisipiirakoista valmislasagneen ja kaurahiutaleisiin. Lidl on myös hienosti koonnut gluteenittomat pakasteet yhteen pakastealtaaseen ja kuivatuotteet yhteen hyllyyn. Näin soisi kaikkien kauppaketjujen toimivan (vinkvink S-ryhmä).

  Lidlin Free From Gluten -sarja on jo mukavan kattava, mutta todellisuudessa Suomessa on tarjolla vasta osa sarjan tuotteista. Kuten tästä kuvasta näkyy, ainakin gluteeniton pizza, olut ja suklaavohvelit puuttuvat vielä valikoimasta. Lisäksi odotan innolla tämän kuvan gluteenitonta keksijäätelöä ja tuutteja.

  Katso Lidlin gluteenittomat tuotteet täältä.

  Lähde 1 (italiaksi)
  Lähde 2 (italiaksi)

 • Härkis Original on jatkossa gluteeniton 30.1.2017 20:35

  Verso Food tiedottaa uusista tuotteista ja muutoksista vanhoissa: Härkis Original ja Härkis Pihvi Original -tuotteissa ohramallasuute on korvattu melassilla ja näin ollen tuotteet ovat raaka-aineiltaan gluteenittomia. Tuotteissa on kuitenkin edelleen saattaa sisältää jäämiä vehnästä, ohrasta rukiista ja kaurasta -varoitus, joten herkimpien keliaakikoiden kannattaa edelleen jättää Härkikset hyllyyn.

  Ole tarkkana, että otat uudistuneen tuotteen kaupan hyllystä, muista siis aina lukea tuoteseloste ennen ostopäätöstä.

 • gluteenitonta Kroatiassa 28.1.2017 22:49

  Myös tästä tarinasta löytyy Kroatiaa:

  Keliaakikon reilipäiväkirja

  Kannattaa myös testata uudistunutta hakua, joka löytää nyt paremmin matkavinkitkin

 • Glu.fin hakukone uudistui 28.1.2017 22:46

  Olen saanut paljon palautetta siitä, että haku ei löydä sivuston valtavasta sisältömäärästä juuri niitä oikeita juttuja. Asiallehan piti tehdä jotain, joten otin käyttöön hakukonemaailman ehdottoman ykkösen eli Googlen hakusysteemin. Nyt homma näyttäisi pelittävän, joten käykäähän testaamassa ja antakaa palautetta. Enää ei yksikään resepti jää piiloon

  Uudistunut Glu.fin haku

 • gluteenitonta Kroatiassa 28.1.2017 21:08

  Tässä on jotain tietoa Makarskan alueelta:

  Gluteenitonta Kroatiassa

 • Nima gluteeni-sensori 26.1.2017 22:04

  Nima-gluteenisensorista on ollut paljon puhetta viime vuosina ja nyt sen on tullut virallisesti myyntiin. Laite maksaa hulppeat 260 euroa ja kertakäyttöiset testikapselit lähes 6 euroa kappale (jatkuvalla tilauksella niitä saa 20% edullisemmin). Joka ruokailussa laitteen käyttö tulisi siis älyttömän kalliiksi.

  Laitteella voi testata muutamassa minuutissa ruoan ja juomien gluteenipitoisuuden, mutta esimerkiksi alkoholijuomien ja soijakastikkeen gluteenipitoisuutta laite ei kykene mittaamaan.

  Edelleenkään tuote ei ole saanut USAn terveysviraston eli FDA:n hyväksyntää ja kolmannen osapuolen testitulokset "ovat tulossa." Itse en siis vielä luottaisi tähän härveliin.

  Katso kuva laitteesta.

 • Vuohelan Herkku hakee myyntiedustajaa 26.1.2017 21:43

  Kasvava Vuohelan Herkku etsii parhaillaan myyntiedustajaa vastaamaan HoReCa-myynnistä koko Suomen alueella asemapaikkanaan pääkaupunkiseutu.

  Työnhakijalta odotetaan muun muassa HoReCa alan tuntemusta, erinomaisia myyntitaitoja, oma-aloitteellisuutta sekä matkustusvalmiutta.

  Lue koko työnhakuilmoitus ja hae myyntiedustajan paikkaa.

 • SYÖ!-viikoilla gluteenitonta 25.1.2017 16:17

  Cityn SYÖ!-viikkojen gluteeniton tarjonta ja merkinnät ovat parantuneet merkittävästi! Uutena toimintona 70 SYÖ!-viikot-ravintolan listalta voi hakea gluteenittomat ja pyydettäessä gluteenittomat 10 euron vaihtoehdot helposti. Käykäähän tsekkaamassa:

  SYÖ Helsinki 27.1.-9.2.2017
  SYÖ Turku 27.1.-9.2.2017
  SYÖ Tampere 27.1.-9.2.2017

  Esimerkiksi American Dinerin burgerit ja Graniittilinnan tattariblinit kuulostavat aika houkuttelevilta

 • Virtsalmen Viljatuotteen toimituskulutarjous 12.1.2017 21:42

  Vuoden gluteeniton yritys Virtasalmen Viljatuote on jälleen alentanut postikulut 8 euroon #GluteenitonTammikuu-tempauksen hengessä. Eikun ostoksille!

  Virtasalmen Viljatuotteen verkkokauppa

  Kampanjan ehdot:

  #GluteenitonTammikuu tarjous 10.1-31.1.2017
  Verkkokaupasta postipaketit (max 35 kg postitus-laatikoineen) toimitettuna lähimpään toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin 8e.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  366 vinkkiä

  Tuotteita
  529 tuotetta

  Kuvia
  931 kuvaa

  Linkkejä
  189 linkkiä

  Keskustelu
  2356 viestiä, 646 aloitusta

  Kommentit
  639 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  28.4.2008 23:07

©2021 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,038s