semper

Profiili

semper
 • Enemmän minusta
  Tämä profiili kuuluu Oy Semper Ab:lle. Vain tämän profiilin nimissä luodut tuotteet on luotu Oy Semper Ab:n toimesta. Suosittelemme aina tarkistamaan viimeisimmät ainesosat ja ravintosisältötiedot pakkauksesta mahdollisten muutosten varalta.

  Semper-valikoimassa on runsaasti gluteenittomia tuotteita. Valikoimaa kehitetään Semperin omalla tuotekehitysosastolla ja koeleipomossa yhteistyössä tuotteita valmistavien tehtaiden kanssa.

  Gluteenittomien tuotteiden ainesten ja aistinvaraisten ominaisuuksien vaatimukset ovat erittäin korkeat. Semper tekeekin yhteistyötä myös alan korkeakoulujen kanssa, jotta tuotteiden raaka-aineet, valmistusprosessit ja ravintosisältö ovat ajanmukaiset.
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Kommentit (1)

 • keliaakikko97 5.3.2009 18:44

  Oho, olet lisäilly semper tuotteita rajusti! Nimikin kertoo, että taidat pitää niistä! = )

Kommentoi

Tuoreimmat tapahtumat sivustolla 

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Glu.fi on juuri uudistunut suuresti. Huomasitko jotain outouksia tai haluatko kommentoida uudistusta? Lähetä palautetta – se auttaa kehittämään palvelua eteenpäin!
Lue tiedote uudistuksesta.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Tuotteita
  63 tuotetta

  Kuvia
  1 kuva

  Kommentit
  1 kommentti

  Rekisteröitynyt
  3.3.2009 14:49

©2015 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautetta – Mitä mieltä uudistuneesta palvelusta? Anna palautetta! ‐ 0,281s