Semper

Forum messages

<< Start < Previous
Next > End >>
 • Semperin luontaisesti gluteeniton näkkileipä 12/28/2011 11:54 AM

  Hei!

  Semperin valikoimassa on 5 näkkileipää. Niistä 2 on valmistettu ns. luontaisesti gluteenittomista aineksista Karkeanäkkileipä ja Ohutnäkkileipä. Kauranäkkileivässä on kauraa ja luont. gluteenittomia aineksia. "Puolikuun muotoi-sissa" näkkileivissä (Gluteeniton ja Varras) on aineksena gluteenitonta vehnätärkkelystä.

  Semperin lisäaineet eivät ole vehnäperäisiä!
  Jos elintarvikkeen aineksena on vehnätärkkelystä tai esim. jokin lisäaine sisältää sitä, tieto on aina merkittävä ainesosaluetteloon.

  Lisäaineita tarvitaan, jotta leipään saadaan haluttu rakenne ilman gluteenia. E-koodein ilmoitettuja lisäaineita ovat mm. sakeuttamisaineet guarkumi ja pektiini. Margariinissa on emulgointiaine(E471)rasvahappojen mono- ja diglyseridejä sekä sitruunahappoa. Nostatusaineet toimivat leivinjauheen tavoin.

  t. Semper

<< Start < Previous
Next > End >>

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Products
  94 products

  Images
  40 images

  Forum
  1 message

  Comments
  3 comments

  Registration time
  03/03/2009 2:49 PM

©2023 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,019s