Leivonnaiset jätän edelleen tämän blogin ulkopuolelle, mutta tuli tehtyä sen verran herkullista pastasalaattia tänään, että pistetään vinkki jakoon. Tämä ei ehkä ihan mene sinne perinteisten salaattien kategoriaan, oli ennemminkin lähinnä kylmä pasta-ateria. Mutta jos tykkää pastasta, mozzarellasta ja tomaatista, niin tätä kannattaa kokeilla. Ainesuhteet on vähän sinne päin kun ei juurikaan tullut mitään mittailtua, mutta oman maun mukaan vaan. Tämä toimi paistetun broilerin lisukkeena oikein hyvin ja Semperin Tricolore pasta antoi kivasti väriä tähän. Balsamicon määrän kanssa kannattaa olla vähän varovainen, jos tuote ei omiin suosikkeihin kuulu.
Ohje:
vajaa ½ pkt Semper Penne Tricolore -pastaa
1 punasipuli
n. 1 rkl balsamicoa
n. ½ rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
pieni rasiallinen kirsikkatomaatteja paloiteltuna
200g mozzarellahelmiä (pieniä)
tuoretta basilikaa
Pieni sipuli suikaleiksi kulhoon, lisää joukkoon balsamico, oliiviöljy, suola ja pippuri. Anna marinoitua vähintään sen aikaa kun pasta kiehuu, mieluummin pitempäänkin, jotta sipulin maku pehmenee. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä kypsä pasta valuttamalla kylmää vettä sen päälle lävikössä. Sekoita pastan joukkoon marinoituneet sipulit liemineen, tomaatit, mozzarellahelmet sekä basilikaa oman maun mukaan.
Meni koko kulhollinen yhden päivän aikana miehen kanssa, vaikka tästä tulee aika reilu annos.
Merkintään liittyvät avainsanat: mozzarella, pasta, resepti, salaatti, Semper
No comments yet. Share your valuable opinion and comment!
You must be logged in to post a comment. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.