marielli 14 messages – 07/30/2012 2:15 PM
2 dl tattarirouhetta
1 dl sokerijuurukaskuitua
1 L Kiehuvaa vetta
Mittaa nämä aineet kulhoon ja anna olla ainakin pari tuntia niin, että lähes kaikki neste on imeytynyt rouheeseen ja kuituun.
Lisää joukkoon 1 L kädenlämpöistä vettä,
1 paketti tuorehiivaa
pussillinen Jyttejauhoja
2dl perunakuitua
puol dl öljyä
3 dl juustorastetta
ripaus suolaa
Sekoita kaikki aineet keskenään, mutta ei tarvii vaivata. Lisää jauhoja jos jää liian löysäksi, taikina saa olla kyllä aikas löysää. Siitä ei tarvitse saada pyöritettyä sämpylöitä vaan muovikauhalla nostellaan kökköjä pellille.
Anna taikinan kohota liinan alla. Kun taikina on kohonnut nostele kauhalla pellille kökköjä ja paista 225 asteessa noin 20 min
Ohjeen olen saanut kokilta ja sämpylöistä tulee loistavia!
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.