Luontaisesti gluteeniton leipäohje!

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • marielli 14 messages07/30/2012 2:15 PM

    2 dl tattarirouhetta
    1 dl sokerijuurukaskuitua
    1 L Kiehuvaa vetta
    Mittaa nämä aineet kulhoon ja anna olla ainakin pari tuntia niin, että lähes kaikki neste on imeytynyt rouheeseen ja kuituun.

    Lisää joukkoon 1 L kädenlämpöistä vettä,
    1 paketti tuorehiivaa
    pussillinen Jyttejauhoja
    2dl perunakuitua
    puol dl öljyä
    3 dl juustorastetta
    ripaus suolaa

    Sekoita kaikki aineet keskenään, mutta ei tarvii vaivata. Lisää jauhoja jos jää liian löysäksi, taikina saa olla kyllä aikas löysää. Siitä ei tarvitse saada pyöritettyä sämpylöitä vaan muovikauhalla nostellaan kökköjä pellille.
    Anna taikinan kohota liinan alla. Kun taikina on kohonnut nostele kauhalla pellille kökköjä ja paista 225 asteessa noin 20 min
    Ohjeen olen saanut kokilta ja sämpylöistä tulee loistavia!

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2025 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,008s