Jezu Admin – 04/26/2010 9:20 PM
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
helsbe 27 messages – 04/26/2010 9:54 PM
Minä sulatan aika pienellä teholla, omassa mikrossa sulatusteholla. Watteja en osaa sanoa, kun mikrostani ei niitä nää.. Sämpylän sulatukseen menee aikaa 2 minuuttia tai vähän reilu. Ja hyvin on onnistunu
Hillevi 17 messages – 04/26/2010 10:15 PM
Kääräisen jäisen leipäpalan talouspaperiin lautaselle - pieni hetki maksimiteholla - leipä jää pehmeäksi eikä ole kostea.
Mad 12 messages – 04/26/2010 11:40 PM
Minä sulatan leipäviipaleeni leivänpaahtimessa.
Sämpylät, mitä ei saa tungettua paahtimeen, sulatan sulatusteholla mikrossa.
Ja mitä ravintoloiden leipiin tulee, niin ovat harmittavan usein nahkean kivikovaksi täydellä teholla sulatettuja kökköjä! Nakerra niitä sitten siinä nälissäsi.
ponipimu 239 messages – 04/27/2010 12:33 AM
minä sulatan kans leivänpaahtimessa, tulee tosi hyviä! osta siis semmonen paahdin jossa sulatustoiminto.
sämpylää pidän hetken (sunnuntaisämpylä 20s.) mikrossa ja sitten halkaisen ja laitan loppusulatukselle leivänpaahtimeen.
omatekemät leivätkin pakastan valmiina viipaleina jotta helppo käyttää.
Paju 25 messages – 05/02/2010 10:22 AM
Minä otan aina ennen nukkumaanmenoa sämpylän pakkasesta ja laitan muovipussiin sulamaan. On paljon parempi kuin mikrossa sulatettu. Samoin teen aamulla ja töistä tullessani minulla on pehmeä sämpylä. Sulatan myöskin sulatusteholla, jos on pakko, 160 ja pari minuuttia ei tunnu riittävän, silloin halkaisen koska ei ole keskeltä sulanut.
Syön yleensä Vuohelan tuotteita (joita onneksi saa jo Turun Prismoista), ostan niitä paljon kerralla ja laitan pakkaseen.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.