keliaakikko97 107 messages – 05/14/2009 2:44 PM
Kalmia kirjoitti:
Elämässä ei ole pakko kun kuolla!... ja noudatta gluteenitonta ruokavaliota.
Jezu Admin – 05/14/2009 3:09 PM
Kieltämättä tuo Tropicana on huomattavasti parempi kuin kuiva Bolognese. Pitää vaan muistaa valmistaessa, ettei sitä pidä liian kauaa uunissa - 8 minuuttia on kyllä ihan maksimi.Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Raili 19 messages – 06/26/2009 11:59 AM
Rossostahan saa luontaisesti gluteenitonta pizzaa. Ilman kauraa. Ja on muuten tosi hyvää!
tipu 1 message – 08/01/2009 11:38 AM
Tropicana on kyllä herkkua! <3 varsinkin kun siihen lisää itse sinihomejuuston Ja Rosson pizzat ovat myös todella maukkaita. Kotipizzan pizzat eivät ole mielestäni kovinkaan kummosia, mieluummin paistan itse tuon tropicanan..
Suviih 629 messages – 12/07/2009 7:13 PM
Kuopion Kolmisopen ostoskeskuksen Kotipizzasta jäi todella hyvä käsitys. Kävin siellä syömässä tässä jokin aika sitten ja gluteenitonta pizzaa ei missään vaiheessa tuotu siihen tasolle jossa tehtiin tavallisia (se tehtiin aivan toisessa päässä keittiötä). Työntekijä nosti pizzan lautaselle vuokasta kahden puhtaan haarukan avulla, eikä leikannut sitä paloiksi koska leikkuri oli tavallisen pizzan jäljiltä. Söin tyytyväisenä, työntekijä tiesi todella mitä teki!Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Suviih 629 messages – 12/09/2010 12:45 PM
Kuopiossa oli Kotipizzan edessä iso mainos "Gluteenitonta pizzaa alkaen 7,60e"Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Vaula 141 messages – 11/11/2011 3:20 PM
Lieneekö gluteeniton pizza poistunut Kotipizzan valikoimista kun en sitä ainakaan yrityksen kotisivuilta löytänyt? Tuttu kertoi äsken viime (ja viimeisestä!) käynnistään Kotipizzassa, oli sattumalta tullut juuri sisään kun työntekijä oli ollut valmistamassa gluteenittomana tilattua pizzaa. Pohja oli kyllä omassa vuoassaan, mutta lätkäisty jauhoiselle pöydälle, jossa vieressä toinen työntekijä pöllytti vehnäjauhoja. Kastike levitettiin samalla kauhalla kuin normipizzalle, eli kastike ainakin oli hyvinkin kontaminoitunutta. Sitten vielä koko komeus kiertoilmauuniin, jossa vehnäjauhot humisevat sopivasti gluteenittomana tilatun pizzan päälle.
En muista miten Kotipizzan työntekijät oli koulutettu/ohjeistettu, Keliakialiiton toimesta? Selkeästi homma ei vaan toimi. Epäilin tuon gluteenittoman pizzan tarjoamista jo alun alkaen, nyt en edes harkitsisi Kotipizzassa käymistä.
Daphnion 2 messages – 01/27/2013 8:58 PM
Kotipizzan luont. glut. pizzan ostin kerran ja se oli hävyttömän huono. Rossossa saa pizzan hyvällä ja rapsakalla pohjalla. Kaikista parastahan saa itse tekemällä.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.