Kalmia 48 messages – 11/03/2008 6:42 PM
Teek62 1 message – 11/04/2008 1:37 AM
Kalmia kirjoitti:
Jezu Admin – 11/04/2008 11:09 AM
Kalmia kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Kalmia 48 messages – 12/17/2008 8:21 PM
Voin suositella Moilasen Tropicanaa kelle tahansa. Maksaa n. 4,40e, ja on ihan sika hyväämilla 412 messages – 12/18/2008 6:13 AM
Kotipizzasta saa kuulemma gluteenitonta Itse en ole kokeillut.
Jezu Admin – 12/18/2008 11:05 AM
milla kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
milla 412 messages – 12/18/2008 4:07 PM
Toi se onkin noissa tilaus pizzoissa ym ruoissa ravintoloissa. Riski on aina olemassa, että on TÄYSIN puhdasta.
Jezu Admin – 12/18/2008 9:33 PM
milla kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
hankris 15 messages – 12/24/2008 10:09 PM
Heipä hei!
Eikö kukaan käy Rossossa, jossa on aivan mielettömän hyvät pizzat!
Aikaisemmin sai myös kaurapohjalla, mutta nyt on ainakin Salossa ollut vain yhtä pohjaa ja voin sanoa, että onpa hyvää!
motusalem 85 messages – 12/30/2008 6:32 PM
Nyt kun Gluteenitonta pitsaa saa Kotipizzastakin, niin pari faktaa pohjasta pelokkaille. Ne on pakasteita yksittäisvuuissa muovikalvoon pakattuina....niitä ei todellakaan pyöritetä piserioissa....eikä muuten Rossossakaan. Että sanoisin, että huoletta voi pitserian gluteenitonta pitsaa syödä.
Huomioikaa muuten Pitsan oikea suomenkielinen kirjoitusasu...ei pizza vaan pitsa.
Jezu Admin – 01/01/2009 9:16 PM
motusalem kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
marielli 14 messages – 01/04/2009 12:20 PM
Moilasta myös syönyt ja hyvää on
Jezu Admin – 02/10/2009 1:06 PM
Tässä erään bloggaajan kokemus Kotipizzan gluteenittoman version tilaamisesta:Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Pulla 267 messages – 02/10/2009 5:05 PM
Raivostutti blogin kohta, jossa sanottiin, ettei keliaakikon omassa keittössä noudateta samanlaista tarkkuutta (sori, en osaa lainata). Mikseiköhän? Minä ainakin noudatan. Viestiä pitserioihin ym. pitäisi nimenomaan laittaa siitä, että olisivat tarkempia kuin edes kirjoittaa tuollaista.Jezu Admin – 02/10/2009 5:16 PM
Pulla kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Pulla 267 messages – 02/10/2009 7:53 PM
Minä kanssa vähän väliä pesen käsiäni ja otan uuden astian, jos vähänkin epäilen, että alkuperäisessä on joitain hiukkasia.Ninsku 30 messages – 04/02/2009 1:57 PM
Kotipizzaan luontaisesti gluteenittomat pohjat tulevat moilaselta.
Rossosta saa enään vain yhtä pohjaa eli luontaisesti gluteenitonta. Kauraydinjauhoista tehdyn pohjan ne on poistanut kuulemma siksi, että ne meni henkilökunnalta monesti sekaisin. Tälläisen vastauksen sain kun kyselin siitä pohjasta, kun lapseni ei saa syödä kuin sitä kauraa ja se oli ainut ilo kun pääsi ravintolaan syömään.
Jezu Admin – 04/07/2009 1:15 AM
Ninsku kirjoitti:
Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Angervo 19 messages – 04/07/2009 7:56 AM
hankris kirjoitti:
glenni 58 messages – 04/07/2009 9:46 AM
Itse olen tainnut vaivani kanssa jo niin pitkään joutua elämään, että en häpeäkseni ole ihan yhtä tarkka kuin tuolla pizzeriassa (tuo kirjoitusasu näyttää kivemmalta, vaikka ei kieliopin mukainen olekaan). Kyllä meillä toki pidetään pinnat puhtaana ja käsiäkin tulee pestyä, mutta ei kyllä yhtä orjallisesti. Pizzat paistamme yleensä niin, että mun paistetaan ensin ja sitten samalla leivinpaperilla miehen pizza. Yhtä aikaa emme uuniin laita, koska molempia ei saa siihen keskelle Paistojäljestä ei tule yhtä hyvää jos paistetaan kaksi pizzaa eri tasoilla samassa uunissa.
Pastat keitetään mulle erikseen ja juoksutetaan ensin läviköstä läpi, mutta lasagne ja muut pataruoat yms. tehdään vain gluteenittomista aineksista. Huomattavasti helpompaa tehdä yksi yhteinen satsi kuin molemmille omansa.
kaija 38 messages – 04/07/2009 5:28 PM
Saariselän Kotipizzasta saa ainakin todella makoisia gluteenittomia pizzoja. Hiihtolomalla sain nauttia niistä, NAM. Ja todellakin pizzapohjat olivat erillään, ja valmiiksi foliovuoissa. Ei tullut ainakaan itselleni mitään oireita, ainoastaan täysi vatsa ja hyvä mieli!
Viime lauantaina laiskotti, ja ostin Jyväskylän CM:sta Moilasen gluteenittoman pizzan, hinta hieman alle 5e. Ihan syötävä, mutta makua olisi voinut olla enemmän. Tosin itse olisi voinut lisätä mausteita...
Sussu 97 messages – 04/07/2009 5:57 PM
Minä pidän kanssa Moilasen pizzasta. Tarkkana pitää vaan olla ettei liian kauaa porruuta uunissa ja liian kovalla lämmöllä. Muuten tulee kova koppura. Lisään itse juustoa ja kinkkusuikaletta tms. maun mukaan. Hyvä, nopea vaihtoehto.
glenni 58 messages – 04/07/2009 9:08 PM
Onkohan se Semperin tyhjiöpakattu pizzapohja vai kenen, mutta ihan leipähyllystä olen moisia bongannut. Ei siis pakastetta, aika paksu pohja ja siitä tuli ihan hyvä pizza.
Sussu 97 messages – 04/07/2009 9:30 PM
Aloin ettii että onko Semperillä vai kellä tota leipähyllypohjaa ja onhan sillä! Pitääkin alkaa tarkkailla!! Huomasin muuten samalla että Keliakialiiton sivustosta voi ladata Gluteenittomat tuotteet 2009 luettelon. Kyllä on paljon luettelossa tuotteita. Huh huh. Mutta toi on kyllä hitsin hyvä!
KattiMatikka 271 messages – 04/08/2009 9:43 PM
Pizza ja pitsa sanaa saa käyttää rinnakkain kielitoimiston sanakirjan mukaan ja omaan kirjoitustyyliin sopii paremmin tuo pizzaOnly registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.