Suviih 

Forum messages

35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
  • Porvoon lakritsi - gluten-free licorice 10/10/2009 7:38 PM

    Molasses Licorise

    This is another gluten free licorise that is sold in Finland and this one you can find from shops called "Punnitse ja säästä". There is three shops in Helsinki and here is the adresses:

    Fredrikinkatu 55
    00100 Helsinki

    Hämeentie 50
    00500 Helsinki

    Itäkeskuksen kauppakeskus
    00930 HELSINKI

    The last one is in mall called "Itäkeskus" and you get there by metro.

    I have never bought glycerin but I think that you should ask it from pharmacy.

  • Fazerin isot levyt 10/04/2009 8:36 PM

    Ostan niitä ihan huoletta kun Fazer on ne sivuillaan luokitellut erittäin vähägluteenisiksi.

    Täältä voit tarkistaa mitkä Fazerin makeisista ovat gluteenittomia tai erittäin vähägluteenisia.
    Fazer tuotehaku

  • Kikhernejauhot 10/03/2009 5:17 PM

    Muutamissa ulkomaisissa leivontakirjoissa on gluteenittomissa ohjeissa korvattu vehnäjauho kikhernejauhoilla. Onko kukaan kokeillut tuota jauhoa leivonnassa? Mistä sitä saa?

  • Kävijäennätys! 10/02/2009 11:00 AM

    Kun googlettaa sanan "gluteeniton" tulee glu.fi neljäntenä, aika hyvin! Edellä on vain pari reseptiarkistoa ja wikipedia.

  • Ääni kuuluviin! 10/02/2009 9:33 AM

    annepanne kirjoitti:
    Kuitenkin on tärkeintä, että jokainen voi ja uskaltaa kirjoittaa mieltään painavasta ongelmasta tai kertoa jostain mieltä ilahduttavasta asiasta.

    Minä ymmärsin niin, että tähdet tulevat käyttöön vain tuonne tuotteet, linkit, kuvat ja vinkit osioon, ei tänne varsinaisiin keskusteluihin. Eli esimerkiksi leivontaohjetta tai tuotetta testanneet voivat antaa arvionsa ohjeesta/tuotteesta. Kamalaa jos keskusteluja alettaisiin tähdittää! :O

    Ne tähdet näkyvät tuolla vasemman reunan pinkin palkin alla, jokainen voi arvostella yhtä tuotetta/vinkkiä vain kerran. Ja kun tuotetta/vinkkiä on arvosteltu kolmesti, tulee näkyviin keskiarvo (samaan paikkaan vasempaan reunaan). Tämä näkyy vain kirjautuneille käyttäjille ja vain he voivat tähtiä antaa. Tässä keskustelussa lisätietoa tuosta tähdittämisestä: Kehitetään palvelua

    Mutta ainakin tuolla tuotteissa tuo tähditys on mielestäni hyvä asia. Ehkä noissa muissa voisi antaa sisällön tekijän päättää kuten Jezu ehdotti.

  • Gluteenittomia leseitä? 09/29/2009 1:54 PM

    Ainakin Virtasalmen viljatuotteella on tattarileseitä.
    Virtasalmen viljatuote - Tattarilese

    Tattarileseet Viljatuotteen nettisivuilla

    Ilmeisesti Provenan kauraleseiden tuotanto on loppunu, kun ei ainakaan Provenan sivuilla olevassa tuoteluettelossa niitä ole. Harmi, en edes tiennyt että sellaisia on valmistettu kun oman kaupan hyllylle eivät koskaan ilmestyneet

  • Ammateista 09/28/2009 7:02 PM

    Tuota kondiittorin ammattia olen itsekin miettinyt, mutta luovuin ajatuksesta. Sinälläänhän kondiittorin ei työssään tarvitse maistella tuotteita niitä valmistaessaan (ellei sitten kehitä jotain uutta leivonnaista, mutta silloinkin voi maistattaa muilla), mutta ongelmana on ehkä enemmänkin se työympäristö eli useimmiten leipomo. Leipomossa olen työskennellyt sen verran, että voin sanoa, että sitä jauhonpölyä todella on kaikkialla. Työvaatteet toki ovat erikseen, eli kotiin ei työvaatteissa lähdetä ja itse ainakin koin essun käyttämisen välttämättömäksi, jotta pystyin heittämään edes sen tauolla pois, jotten karista jauhoa eväisiini... Vuosien uraa leipomossa en jaksaisi edes ajatella, sitä pölyä tulisi siinä nielleeksi todella paljon.
    Tokihan pelkkiin konditoriotuotteisiin erikoistuneissa paikoissa sitä jauhonpölyä on todennäköisesti vähemmän, mutta työnsaantimahdollisuudet tuollaisesta paikasta ovatkin sitten aivan toiset.

    Oletko ajattelut että ryhtyisit yksityisyrittäjäksi mahdollisen kondiittorintutkinnon jälkeen? Monet alalle koulutusta saaneet tekevät tilaustuotteita kotonaan esimerkiki toiminimellä. Tuolloin olisi helpompi kontrolloida sitä jauhonpölyä ja voisi työskennellä vaikka hengityssuojaimen kanssa.

  • Kehitetään palvelua! 09/27/2009 9:05 PM

    Kyllä tuo nyt on paremmin huomattavissa, länsimaiset ihmiset kun lukevat vasemmalta oikealle, niin tuonkin huomaa paljon helpommin tuolta vasemmalta reunalta.

  • Kehitetään palvelua! 09/24/2009 6:47 PM

    Se kyllä helpottaisi huomaamista, nythän tuo palkki häviää noiden mainosten sekaan.

  • Uutuus pastaa Semperiltä 09/24/2009 5:10 PM

    Citymarketissa oli pastahyllyllä jaossa semperin pastareseptejä vihkosia, josta huomasin, että Semperiltä on ilmestynyt uusi pastalaatu: Pappardelle leveä nauhapasta. Oletteko nähneet tätä jo myynnissä jossakin?

    Pappardelle leveä nauhapasta

35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

    Private message
    Send private message

    Tips
    136 tips

    Products
    22 products

    Images
    190 images

    Links
    14 links

    Forum
    629 messages, 55 topics

    Comments
    139 comments

    Registration time
    01/19/2009 10:18 PM

©2025 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s