gluteeniton

Comments

<< Start < Previous
Next > End >>
 • Venchi

  "... tämä varsinkin oli ihanaa: http://www.venchi.it/en/shop/p/Blocchetti/Blocchetto_Nocciolato_Latte_Superiore.htm" 12/22/2009

 • Keliakialiiton Matkailuliitte

  "Ja tietysti tuli kirjoitusvirhe...

  Mutta tämä on kuitenkin kätevä printata mukaan, kun liikkuu suomessa. Siitä voi katsastella matkan varrella olevia kahviloita, leipomoita..."
  12/22/2009

 • Milanossa

  "Kävimme vaimon kanssa pari vuotta sitten myös Milanossa ja tuolla Bepop-ravintolassa. Parasta gluteenitonta pizzaa mitä olen maistanut ja aivan mielettömät jälkkärit!

  Jos olet menossa Milanoon, niin tämä on ehdoton käyntikohde La Scala teatterin lisäksi...

  Hintataso oli edullinen ja naapuripöydän ystävällinen paikallinen naisasiakas vielä varmisti henkilökunnalta että varmasti ymmärsivät tilauksemme."
  12/22/2009

 • Gluteeniton myyntikoju

  "Suosittelen myös tuota kojua. Olen käynyt kaksi kertaa tällä viikolla ostamassa joulutorttuja, pipareita, karjalanpiirakoita, kukkosia ja perunapiirakoita ja ovat tosi hyviä. Koju on kuulemma vielä tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina auki. Koju on ihan Kappelin edessä.
  Kuulemma myyjällä ja hänen äidillään on molemmilla keliakia. Ovat kovasti etsineet myymälätilaa helsingistä, mutta ei ole löytynyt... Asustavat malmilla ja puhelintilauksia voi kuulemma tehdä, tosin tammikuun ovat ilmeisesti lomalla.
  Tällä hetkellä eivät muuten myy missään. joskus ovat olleet kuulemma hakaniemen torilla myymässä.

  Hintataso oli tuolla kojulla edullinen, kun tuotteet eivät maksaneet yhtään enemmpää kuin tavalliset vastaavat.
  Varsinkin nuo kukkoset olivat iloinen uutuus, jollaisia en ennen ole maistanut...

  Kerroin myyjälle tästä sivustosta, kun hän ei siitä tietänyt ja vihjaisin että hän voisi vaikka ilmoitella jos on menossa jonnekin myymään tuotteitaan... Ainakin itse olisin siitä tiedosta iloinen. "
  12/19/2009

<< Start < Previous
Next > End >>

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  8 tips

  Links
  2 links

  Forum
  32 messages, 4 topics

  Comments
  4 comments

  Registration time
  11/17/2009 9:59 AM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s