katjairene

Forum messages

<< Start < Previous
1 2 3 4 5 6
 • Työpaikan mikroaaltouunin käyttäminen 08/27/2013 9:11 AM

  Meillä mikrot oli ihan törkysessä kunnossa, ruokaa roikkui katosta ym. Itse ratkaisin ongelman käyttämällä omien ruokien lämmityksessä kupua jota kukaan muu ei käyttänyt. Eipä päässyt ruuan jämät tipahtelemaan mun ruokiin. Mainitsin kyllä asiasta aina kun huomasin että jonkun ruuat räjähtelivät seinille mutta eipä miesvaltaisella työpaikalla yhden ruokavammasen valitukset paljon kiinnostanut

 • Gluteenitonta Krakovassa? 07/11/2013 8:37 PM

  Onko tullut lisää Krakovassa kävijöitä ja näin lisää kokemuksia?

 • Oireettomuus + dieetin kanssa repsahtelu 06/16/2013 11:21 AM

  Muistan miettineeni samoja asioita kun mulla todettiin keliakia ja jopa tehneen samoja asioita. Mulla on sellanen hienous kun oireeton keliakia. Eli väärä ruoka tekee kyllä tuhojaan suolessa suolinukalle mutta fyysisesti en tunne kipua. Toki voi olla että asia on muuttunut vuosien aikana, oireelliseksi, en tietääkseni ole altistunut. Tosiaan söin myös vuosien ajan gluteenittoman rinnalla normi ruokaa kunnes tulin järkiini Keliakialiiton sopeutumisvalmennusleirillä. Yritä tosiaan hankkiutua ohutsuolibiopsiaan jos sitä sinulle ei ole tehty, näin saisit täyden varmuuden eikä tarvitsi pohtia sen enempiä Tsemppiä!!!

 • Pöyristyttävät keliaakikkomatkaajat 06/15/2013 9:15 PM

  Olen samaa mieltä tuosta et miksi se leipä on niin äärettömän tärkeää??? Ei mene mun kaaliin! Jos gluteenittoman tarjonnan laatu määritellään leipätarjonnan mukaan ollaan mun mielestä todella väärällä linjalla. Ruoka ei ole sama kuin leipä.

 • Pöyristyttävät keliaakikkomatkaajat 06/15/2013 1:11 PM

  Mulla lähti niin kovat lämmöt päälle että kirjotin heille palautetta spostilla!

 • Sokeri 05/04/2013 5:41 AM

  Olen tässä pohtinut ja miettinyt että mikä siinä on että lähes joka tuotteesta löytyy sokeria. Nyt en puhu pelkästään gluteenittomista.
  Liittyykö asia jotenkin säilyvyyteen vai mihin? Olisi mukava tietää, jos jollakulla olisi faktaa asiasta.
  Asia ärsyttää minua todella paljon, varsinkin nyt kun olen karsinut ruoastani vaaleat viljat ja sokerit ym. vastaavat pois
  Noudatan siis hyvin pitkälle luontaisesti gluteenitonta, pärjäisin ihan normigluteenittomalla mutta ihan omasta halusta olen tähän siirtynyt.

 • Keliakiamessut 2013 05/04/2013 5:31 AM

  Minun paikallis yhdistykseni maksaa bussikuljetuksen, eli itselle tulee maksettavaksi vain sisäänpääsykustannukset. Tuleehan siinä istumista bussissa päivälle yli 6 tuntia joten mietinnässä vielä on kestääkö paikat ja onko sen arvoista

 • Kauppojen palvelutiskien gluteenittomuus 02/23/2013 10:53 AM

  Kerran kysyin jonkun tuotteen gluteenittomuutta palvelutiskiltä ja mulle vastattiin että ei voi sanoa minkään tuotteen olevan gluteeniton koska ovat niin lähekkäin siellä tiskissä. Asiantuntevaa toimintaa

 • Gluteenitonta Floridassa ja Miamissa? 01/22/2013 4:27 PM

  Heips!
  Onko lisää vinkkejä Miamin gluteenittomuudesta tai muuten vaan hyödyllisiä vinkkejä? Tuo Jezun kirjoittama matka kirjoitus oli kyllä tosi kattava.
  Lähtö olisi huhtikuussa. Lennot on varattu ja liput koripallopeliin ostettu, hotellia vielä etsitään. Tärkeysjärjestys

 • Paistotuoretta leipää cittarista 12/21/2012 2:15 PM

  Löytyy Kotkastakin ainakin K-supermarket Pookista josta sanoivat että voi varmistaa itselleen leivän soittamalla etukäteen ja pyytämällä haluamansa leivän. Myös jumalniemen citymarketista löytyy leipiä.

<< Start < Previous
1 2 3 4 5 6

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  2 tips

  Forum
  57 messages, 3 topics

  Comments
  11 comments

  Registration time
  02/15/2010 10:21 PM

©2023 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s