lompsa

Forum messages

<< Start < Previous
Next > End >>
 • Schärin leivät poistuneet S-ketjusta? 03/08/2013 5:48 PM

  SCHÄRin Maahantuoja vaihtunut:uusi maahantuoja on Arvid Nordqvist Finland.(myös Glutano tuotteet)
  Perheeni on pitänyt Schärin Landbrot leivästä jo vuosia, mutta viime syksynä ns.pankin räjäytti uusi tummaa Ruisleipää muistuttava Vollkornbrot.Leipä joka on hyvää sellaisenaan, puhumattakaan jos sen paahtaa ja lisää päälle keitettyä kananmunaa tai laittaa vielä kuumalle leivälle juustosiivun sulamaan.....aah tosi hyvä ja perheeni mielestä peittoaa mennen tullen S-Marketteihin tulleen luomu Snitzer leivän.Minunkin mielestäni se on liian mauton ja pullamainen verrattuna kokojyvä vollkornbrottiin.
  Tilanne on se että tällä hetkellä tuota leipää ei löydy minkään keskusliikkeen varastosta, mutta kovasti yrittävät saada sen takaisin syksyllä.Aina parempi jos me jotka leivästä pidämme kyselemme sitä kaupoista.Taidanpa mennä huomenna Kampin K-markettiin kyselemään.S-marketeille vilkutan jäähyväiset tällä erää kun päästivät hyvin liikkuvan leivän valikoimistaan.Lompsa

<< Start < Previous
Next > End >>

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  3 tips

  Images
  11 images

  Forum
  1 message

  Registration time
  03/08/2009 12:46 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,081s